Вас тестують: експерти зробили важливе попередження українцям
Категорія
Політика
Дата публікації

Вас тестують: експерти зробили важливе попередження українцям

Вас тестують: експерти зробили важливе попередження українцям
Джерело:  Голос Америки

Глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров терміново звернувся до українського народу та зробив важливе попередження. За його словами, заяви, які почали регулярно лунати у вітчизняному політикумі про подачу води в окупований Крим, – це спроба дізнатися реакцію українців на можливість поступитися главі Кремля Володимиру Путіну. Однак, Рефат Чубаров наголосив, що поступатися Кримом ніхто не буде, тому ці спроби марні. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "Голос Америки".

"За цими ствердженнями, а потім їхніми спростовуваннями – є якийсь план. Хтось дуже хоче протестувати українське суспільство на можливість поступки російському окупантові", - запевняє глава Меджлісу.

Що важливо також розуміти, конче небезпечною Чубаров називає ситуацію, коли команда українського лідера Володимира Зеленського начебто й продовжує говорити, що Крим – це територія України, яку ми зможемо скоро повернути, проте чомуь не говорить про те, хто винний в тому, що ця територія окупована.

"Але можу вас запевнити, що ніхто не дозволить нікому поступатися суверенітетом України", – підкреслив Рефат Чубаров.

Окрім того, український журналіст Юрій Бутусов теж не приховує, що абсолютно згоден з позицією глави Меджлісу. За його словами, заява очільника уряду Дениса Шмигаля про воду у Крим – це не випадковість, а зондування суспільної думки.

"Я знаю, що представники влади зверталися у низку українських інжинірингових компаній, вивчаючи можливості по відновленню водопостачання Криму. Були дані реальні конкретні запити на проєктування. І я знаю людей, які відмовилися це замовлення виконувати", – пише український журналіст.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Зеленського жорстко відповіли на пропозицію Шмигаля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?