Ліга чемпіонів: де дивитися матч Валенсія - Аталанта
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга чемпіонів: де дивитися матч Валенсія - Аталанта

Ліга чемпіонів: де дивитися матч Валенсія - Аталанта
Джерело:  online.ua

Ввечері у вівторок, 10 березня, в матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів зустрінуться іспанська команда "Валенсія" та італійська "Аталанта". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні турнірні дані.

За інформацією УЄФА, клуби зустрінуться на полі стадіону "Месталья" у Валенсії. Початок гри - о 22:00 за київським часом. Транслюватиме її український телеканал "Футбол 1".

Цей матч - відповідь. Попередня зустріч завершилася приголомшливою перемогою італійців з рахунком 4:1. "Аталанта" тоді грала на домашньому стадіоні "Сан-Сіро" в Мілані.

Водночас світ матч проведуть у цей день також німецький "РБ Лейпциг" і британський "Тоттенхем Хотспур". "Шпори" під тренерством легендарного Жозе Моуріньо поступилися німцям з рахунком 1:0.

Слід нагадати, у цьому сезоні Ліги чемпіонів немає жодної української команди. До групового етапу турніру пройшлов донецький "Шахтар", однак він не витримав боротьби та потрапив до Ліги Європи.

Керівництво УЄФА також нещодавно обрало два стадіони для проведення матчів Суперкубку 2021 та 2022 років. Організація схвалила рішення на користь фінських Гельсінкі та - несподівано - російської Казані.

Як повідомляв ONLINE.UA, українська футбольна збірна за підсумками жеребкування Ліги націй отримала місце у дивізіоні А4.Там вона гратиме проти національних команд Німеччини, Швейцарії, Іспанії. Матчі заплановані на період з вересня до листопада 2020 року. Загалом їх буде шість.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?