Ми вам не бидло: в Росії спалахнув гучний скандал після заяви Жириновського
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми вам не бидло: в Росії спалахнув гучний скандал після заяви Жириновського

Ми вам не бидло: в Росії спалахнув гучний скандал після заяви Жириновського
Джерело:  online.ua

Одіозний російський політик та очільник "Ліберально-демократичної партії Росії" Володимир Жириновський виступив з черговою резонансною заявою, яка спровокувала гучний скандал. Він запропонував, щоб президента РФ обирав не народ, а Державна рада. За його словами, подібними питанням мають займатися не льодоруби чи перукарі, а "найкращі люди країни". Жиріновський вимагає, щоб Державній раді Росії надали повноваження обирати президента з декількох кандидатур. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "Комерсант".

На думку очільника ЛДРП, до такого варіанту "виборів" президента варто перейти вже з 2024 року, коли закінчиться термін повноважень очільника Кремля Володимира Путіна. Жириновський наголосив, що це дозволить "не трясти країною" протягом шести місяців кожних шість років.

Він також цинічно додав, що прості громадяни РФ не гідні того, щоб самим обирати собі президента. Тож він пропонує, щоб замість них це робили "найкращі люди".

"На вибори йдуть перукарі, манекенниці, льодоруби. У нас конституційний орган є – Державна рада. Зібрати туди найкращих людей країни, найкращих вчених, депутатів, міністрів, губернаторів. Вони всі вже обрані. Нехай вони і вирішують, хто буде главою держави", - заявив Володимир Жириновський.

Росіяни не забарилися із реакцією на таку зухвалу пропозицію політика.

"Ми вам не бидло - думайте, що говорите; він перетнув усіх можливі межі; що я тільки що прочитав - це просто ганьба; ось і настала абсолютна диктатура", - коментують користувачі мережі слова Жириновського.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що речник глави ЛДПР Олександр Дюпін прокоментував гучний скандал, який нещодавно сколихнув українську політику.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?