УЄФА може терміново зупинити матчі Ліги чемпіонів та Ліги Європи
Категорія
Спорт
Дата публікації

УЄФА може терміново зупинити матчі Ліги чемпіонів та Ліги Європи

УЄФА може терміново зупинити матчі Ліги чемпіонів та Ліги Європи
Джерело:  online.ua

Матчі Ліги чемпіонів та Ліги Європи під загрозою — в УЄФА припускають зупинку турнірів через поширення китайського коронавірусу. Про це повідомляє іноземне видання Radio Catalunya, інформує ONLINE.UA.

За відомостями джерел, йдеться про підготовку до найгіршого зі сценаріїв — зупинки буквально сьогоденної стадії 1/8 фіналу.

Наразі країни Європи окремо вводять обмеження у зв'язку зі спалахом небезпечної інфекції. Серед таких заходів — футбольні матчі із порожніми трибунами на стадіонах.

В УЄФА вже розглядають низку радикальних рішень. Нагадаємо, Серія А вже зважилася на зупинку ігор на невизначений термін.

Вже цього тижня відбудуться матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів та Ліги Європи. Ці ігри-відповіді починаються у вівторок, 10 березня, для ЛЧ та четвер, 12 березня, для ЛЄ.

Паралельно низка країн станом на 10 березня встановила заборону на проведення масових заходів. Першими такі рішення ухвалили в Італії, Австрії.

Як повідомляв ONLINE.UA, матчі за Суперкубки УЄФА у 2022-му та 2023-му роках відбудуться  у фінських Гельсінкі та російській Казані відповідно. Приймати супергру в Гельсінкі буде Олімпійський стадіон, а в РФ — "Казань Арена". До того жодне з міст не ставало місцем проведення таких змагань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?