Збірна України проведе матчі з пустими трибунами - причини жорсткого рішення
Категорія
Спорт
Дата публікації

Збірна України проведе матчі з пустими трибунами - причини жорсткого рішення

Збірна України проведе матчі з пустими трибунами - причини жорсткого рішення
Джерело:  online.ua

Спалах китайського коронавірусу в Європі порушив плани проведення товариських матчів поміж національними збірними з футболу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на закордонні медіа та заяви політиків.

Українська команда повинна грати проти Франції та Польщі в березні. Вже 27 березня українці вийдуть на поле стадіону "Стад де Франс" у Парижі, однак той буде пустим — за рішенням місцевої влади.

Аналогічні обмеження вводять у Польщі, де скасують взагалі усі масові заходи. Там українська збірна повинна виступати 31 березня.

Відомо, що польська національна команда зіграє також із пустими трибунами проти фінів. Офіційна Варшава назвала коронавірус реальною загрозою глобального рівня.

"Спостерігаючи за усім навколо, читаючи рекомендації ВООЗ, а також в дискусіях з нашими партнерами, ми прийняли рішення, спрямовані на запобігання поширенню коронавірусу. Ми вирішили скасувати всі масові заходи, детальне визначення яких передбачено Законом", - процитувала місцева федерація футболу прем'єр-міністра Матеуша Моравецького.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно у закордонних медіа проінформували про обговорення в УЄФА найжорсткіших сценаріїв щодо Ліги чемпіонів та Ліги Європи. Відповідні турніри можуть зупинити через коронавірус та поновити після покращення ситуації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?