Ми повинні бути вдячними: світовий експерт назвав коронавірус можливістю
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ми повинні бути вдячними: світовий експерт назвав коронавірус можливістю

Ми повинні бути вдячними: світовий експерт назвав коронавірус можливістю
Джерело:  online.ua

Експертка з трендів та нових напрямків розвитку суспільства Лі Еделькорт заявила, що пандемія коронавірусу COVID-19 має певні плюси для усієї планети. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Dezeen.

На думку тренд-хантерки з Нідерландів, вимушена ізоляція вплине на темп життя людей, заставить їх споживати менше. Також вона зазначає, що в умовах заборони масових заходів організаторам необхідно буде вигадати нові способи комунікації та передачі інформації.

"Мені шкода родини людей, які вже віддали свої життя цій новій хворобі. Будемо сподіватися, що вони не померли дарма, оскільки світ намагатиметься відродити людську гідність та добробут", - цитує журнал Еделькорт.

Вона додала, що епідемія спровокує відмову від авіаперевезень, перехід на дистанційний формат роботи, а також заміну звичних розваг дозвіллю у колах родини.

"Ми не зможемо продовжувати виробляти стільки товарів і продуктів, до яких звикли. Маса непотрібної інформації валить нас в шок. Молодь починає розуміти, що володіти автомобілем і великою кількістю одягу вже не привабливо", - вважає тренд-хантерка.

Нескінченний потік китайського імпорту підриває економіки Індії та африканських країн, тож наразі з'явилася можливість змінити систему, посилити місцеву індустрію. Також на тлі зупинки заводів у КНР зафіксували поліпшення якості повітря у країні.

"Я думаю, що ми повинні бути дуже вдячні вірусу, тому що він може стати причиною того, через що нам як виду вдасться зберегти себе", - підкреслила Еделькорт.

Нагадаємо, ВООЗ зареєструвала 124 тисячі випадків COVID-19 та близько 4,6 тисячі смертей.

Як повідомляв ONLINE.UA, за словами головного епідеміолога Китаю, якщо  країни з важкою ситуацією зможуть вжити усіх необхідних заходів, то пандемія коронавірусу закінчиться в червні. Напередодні глава Всесвітньої організації охорони здоров’я Тедрос Аданом Гебреєсус заявив про пандемію коронавірусу COVID-19 на планеті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?