Колега Роналду підхопив коронавірус - заява гравця Ювентуса
Категорія
Спорт
Дата публікації

Колега Роналду підхопив коронавірус - заява гравця Ювентуса

Колега Роналду підхопив коронавірус - заява гравця Ювентуса
Джерело:  online.ua

У захисника ФК "Ювентус" Даніеле Ругані виявили новий коронавірус COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на закордонні медіа та публікації футболіста в Instagram.

За словами Ругані, його стан — задовільний. Він дуже вдячний медикам та закликає людей дотримувати елементарних правил безпеки.

"Я закликаю всіх дотримуватися правил карантину, тому що цей вірус не робить відмінностей! Давайте зробимо це для себе, для наших коханих та для усіх оточуючих", - зазначив Ругані.

Керівництво "Ювентуса" почало усі необхідні заходи для ізоляції свого гравця. Найближчим часом створять перелік людей, з якими той міг контактувати.

Британське видання The Sun проінформувало, що зірка італійської команди Кріштіану Роналду відмовився повертатися до роздягальні, коли дізнався про хворобу свого колеги. Наразі він спрямував до португальського острова Мадейра разом із родиною та матір'ю.

Також відомо, що хвороба Ругані триває у безсимптомному форматі. Її виявили 12 березня.

Як повідомляв ONLINE.UA, ккспертка з трендів та нових напрямків розвитку суспільства Лі Еделькорт заявила, що пандемія коронавірусу COVID-19 має певні плюси для усієї планети. На думку тренд-хартерки з Нідерландів, вимушена ізоляція вплине на темп життя людей, заставить їх споживати менше. Також вона зазначає, що в умовах заборони масових заходів організаторам необхідно буде вигадати нові способи комунікації та передачі інформації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?