Apple переходить на новий формат презентацій
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple переходить на новий формат презентацій

Apple переходить на новий формат презентацій
Джерело:  online.ua

Корпорація Apple вирішила не скасовувати конференцію WWDC 2020 через ситуацію з коронавірусом в світі, а провести її в онлайн-форматі. Захід пройде в червні - в форматі онлайн-презентації будуть представлені нові версії операційних систем iOS, iPadOS, macOS, watchOS і tvOS. Є інформація, що на онлайн-конференції можливо проведуть реліз MacBook Air 2020 і MacBook Pro 13 "з клавіатурою "ножиці", нових iMac і Mac mini, а також Apple TV шостого покоління, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт компанії.

Точну дату онлайн-конференції в Apple не назвали. Але підкреслили, що до презентації зможуть приєднатися розробники і фанати Apple з усього світу, адже для цього навіть не доведеться виходити з дому, оскільки можливість підключитися до онлайн-трансляції буде у всіх охочих.

"Ситуація з коронавірусом в світі вимагає від нас знайти новий формат для WWDC 2020 року, і сьогодні ми раді повідомити, що у всіх наших розробників буде повний доступ до презентацій, зустрічей і можливостей навчання на нашій конференції. Всі подробиці ми повідомимо в найближчі тижні", - пояснив старший віце-президент компанії по всесвітньому маркетингу Філ Шиллер.

Apple також планує передати місцевим організаціям в Сан-Хосе, де зазвичай проходить WWDC, один мільярд доларів США для компенсації збитків бізнесу, пов'язаних з переведенням конференції в онлайн-формат.

Слід додати, що з 14 березня Apple закрила всі свої магазини за межами Китаю в рамках боротьби з поширенням пандемії коронавірусу. Торгові точки не працюватимуть до 27 березня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Apple виплатить компенсації власникам старих iPhone.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?