Вимагаємо звільнити - партія Зеленського висунула вимогу РНБО
Категорія
Політика
Дата публікації

Вимагаємо звільнити - партія Зеленського висунула вимогу РНБО

Вимагаємо звільнити - партія Зеленського висунула вимогу РНБО

Народні обранці із президентської партії "Слуги народу" невідкладно звернулися до очільника Ради національної безпеки та оборони Олексія Данілова з вимогою розглянути питання про звільнення свого позаштатного радника Сергія Сивохо. Про це пише "УП" з посиланням на свої анонімні джерела в парламенті, передає ONLINE.UA.

У зверненні депутатів наголошується, що публічна діяльність Сивохо "викликає занепокоєння у суспільстві, створює публічну напругу, дискредитує президента та шкодить національним інтересам України". Нардепи із політичної сили Володимира зеленського закликають, щоб Данілов невідкладно розглянув питання щодо звільнення Сивохо. Наразі відомо, що ініціатором виступив нардеп від "Слуги народу" Єгор Чернєв. Окрім того, зазначається, що станом на 13.00 16 березня звернення підписали понад 20 парламентарів.

Варто нагадати, що ще 12 березня радника секретаря РНБО Сергія Сивохо виштовхали з його власної презентації "Національної платформи примирення та єдності" на Донбасі. Згідно з останніми даними, це були ветерани полку "Азов". Сивохо повідомив про старт "Національної платформи примирення і єдності" для того, щоб "допомогти людям по обидва боки лінії зіткнення слухати і чути". Трохи згодом у соціальних мережах Сивохо прокоментував конфлікт. Він поскаржився, що нападникам на нього потрібен не мир, а війна, тому що на ній можна заробити.

Варто зазначити, що глава РНБО Олексій Данілов назвав неприпустимими дії активістів, які зірвали презентацію Сивохо. Також він наголосив, що останній ніколи не був уповноважений офіційно представляти позицію РНБО.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Путіна зізналися,  чим буде займатися новий куратор по Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?