Тайсон Ф'юрі під загрозою дискваліфікації - боксера очікує розслідування
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тайсон Ф'юрі під загрозою дискваліфікації - боксера очікує розслідування

Тайсон Ф'юрі під загрозою дискваліфікації - боксера очікує розслідування
Джерело:  online.ua

Професійний боксер Тайсон Ф'юрі разом із братом Х'юї знову стали фігурантами нового розслідування, яке почало Британське антидопінгове агентство - UKAD. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

За відомостями журналістів, у справі з порушеннями з'явився інформатор - фермер Мартін Керфут. Він стверджує, що спортсмен запропонував йому 30 тисяч доларів за прикриття щодо допінгу.

Наразі представники агентства розслідують показання цієї особи. Воно може перерости у слідство проти братів Ф'юрі через приховування вживання допінгу.

Згаданий фермер пояснив, що отримував пропозиції про 30 тисяч доларів від Тайсона та його представника. Йому нібито необхідно було дати фальшиві свідчення щодо проваленого боксером тесту 2015 року.

У разі доведення провини спортсменів, на них чекатиме суворе покарання - восьмирічна дискваліфікація.

Допінговий скандал навколо Ф'юрі спалахнув 2016 року. Тоді боксера звинуватили у вживанні анаболічного стероїду нандролона.

Як повідомляв ONLINE.UA, українські боксери Василь Ломаченко та Олександр Усик увійшли до топ-10 міжнародного рейтингу від журналу The Ring. Експерти оцінювали бійців поза межами вагових категорій, в яких вони виступають. Ломаченко посів другу сходинку, Усик - п'яту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?