Скільки людей можуть втратити роботу через коронавірус - результати дослідження
Категорія
Світ
Дата публікації

Скільки людей можуть втратити роботу через коронавірус - результати дослідження

Скільки людей можуть втратити роботу через коронавірус - результати дослідження
Джерело:  online.ua

Пандемія коронавірусу стала цілковитою несподіванкою для мільйонів людей - її негативний вплив важко переоцінити. Так, нещодавно стало відомо, що COVID-19 загрожує втратою приблизно 50 мільйонів робочих місць. В першу чергу мова йде про людей, які працюють у сфері туризму. Невтішний прогноз щодо світового ринку праці дала Всесвітня рада з питань подорожей та туризму (WTTC), передає ONLINE.UA.

Згідно з останніми даними, світовий туристичний сектор у поточному році може скоротитися приблизно на 25%. Це приблизно те ж, що й відсутність подорожей та будь-якої активності протягом трьох місяців.В результаті такого падіння у туристичній галузі кількість робочих місць може скоротитися на 12 – 14%.

"COVID-19 – велика загроза для всієї туристичної галузі, а також тих працівників, які у ній працюють та тих людей, які мають бажання подорожувати", - кажуть в WTTC.

Варто звернути увагу на те, що Рада також звернулася із закликом до урядів усіх країн світу вжити негайних заходів та надати туристичному бізнесу державну підтримку.

Як відомо, нещодавно ВООЗ оголосила пандемію коронавірусу у світі. Її епіцентром тепер є Європа. Станом на 16 березня від вірусної пневмонії, яку спровокував коронавірус, померли 6 тисяч 668 людей. Загальна кількість заражених – понад 173 тисячі людей по всьому світу. Не можна забувати про хороші новини – одужали майже 78 тисяч людей.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Польща засмутила новинами про інфікованих українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?