Матчі Євро-2020 перенесуть через коронавірус - названо можливий період
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матчі Євро-2020 перенесуть через коронавірус - названо можливий період

Матчі Євро-2020 перенесуть через коронавірус - названо можливий період
Джерело:  online.ua

У керівництві УЄФА розглянуть перенесення матчів Євро-2020 на пізніший період. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на британське видання The Telegraph.

За відомостями журналістів, у вівторок, 17 березня, представники організації зберуться для обговорення можливого перенесення. Орієнтовним періодом став грудень цього року.

Згідно з чинним розпорядком, матчі європейського національного турніру передбачалися на червень-липень. Відкладення ігор дозволить країнам завершити свої внутрішні чемпіонати, які вже скасовані на невизначений час на тлі пандемії COVID-19. Відігравання останніх можливо провести влітку, а Євро — пізніше.

Також ймовірним сценарієм стало відтермінування на 2021 рік. Зазначається, що у цей період не планується проведення великих спортивних змагань, тож існує певне "вікно" для європейських футбольних матчів.

В обговоренні братимуть участь представники 55 учасників УЄФА.

Поширення коронавірусу торкнулося не тільки футболу, але й інших видів спорту. Зокрема, регбі, "Формули-1".

Як повідомляв ONLINE.UA, експерти вважають, що професійні футболісти мають надмірно підвищені шанси бути ураженими новим коронавірусом COVID-19. На думку колишньої лікарки лондонського клубу "Челсі" Єви Карнейро, це пов’язано із кількома чинниками. Головні з них — імунодефіцит і постійне навантаження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?