Жорсткі рішення: Кабмін пояснив, до чого готуватися українцям
Категорія
Україна
Дата публікації

Жорсткі рішення: Кабмін пояснив, до чого готуватися українцям

Жорсткі рішення: Кабмін пояснив, до чого готуватися українцям
Джерело:  online.ua

Очільник Кабінету міністрів Денис Шмигаль в ході позачергового засідання парламенту вирішив зробити важливе попередження усім громадянам України. Він звернув увагу на те, що влада може ухвалити доволі жорсткі рішення заради захисту населення від коронавірусу і до цього українцям потрібно бути готовими. За словами глави уряду, не можна зволікати, адже наразі йдеться про життя та здоров'я мільйонів українців. Із заявою Денис Шмигаль виступив у ВРУ, передає ONLINE.UA.

"Ми не хочемо сіяти паніку, але й не хочемо зволікати… Рішення мають бути швидкими і за необхідності жорсткими", - пояснив очільник Кабміну.

Журналісти поцікавилися у Шмигаля, скільки українців із січня захворіли на пневмонію та померли від неї, він не зміг відповісти:

"Ми підготуємо таку статистику, щоб я зараз не придумував".

Що стосується пандемії коронавірусу, глава уряду наголосив, що в Україні підтверджено 7 випадків зараження, одна людина, на жаль, померла. Окрім того, зафіксовано випадок захворювання одного з працівників консульства.

Також представники ЗМІ попросили главу КМУ прокоментувати ініціативу глави держави Володимира Зеленського запровадити надзвичайний стан в Україні.

"Ми до введення надзвичайного стану в разі потреби будемо готові", - наголосив Денис Шмигаль.

Варто нагадати, що український президент Володимир Зеленський скликає на 17 березня екстрене засідання Ради національної безпеки.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA,  коронавірус дістався Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?