У Харкові розкритикували рішення Зеленського - спалахнув конфлікт
Категорія
Україна
Дата публікації

У Харкові розкритикували рішення Зеленського - спалахнув конфлікт

У Харкові розкритикували рішення Зеленського - спалахнув конфлікт

Офіційний Київ вдався до жорстких заходів на тлі загострення пандемії коронавірусу, однак рішення глави держави Володимира Зеленського не у всіх містах України сприйняли позитивно та з розумінням. Так, міська влада Харкова, а саме мер Геннадій Кернес, розкритикували наказ українського лідера щодо закриття метрополітену. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "УП".

Спочатку Кернес називав рішення глави держави не обґрунтованим, оскільки у Харкові поки, на щастя, не зафіксували жодного випадку захворювання коронавірусом. Однак Володимир Зеленський різко відреагував на слова мера Харкова. Він наголосив, що кожен ймовірний випадок захворювання у Харкові – особиста відповідальність саме Кернеса.

Що цікаво, після нетривалого конфлікту сторін міська влада ухвалила рішення закрити метрополітен у зв'язку із загрозою поширення коронавірусу COVID-19. Кернес пообіцяв, що його команда вирішить проблему із транспортом у місті. Він також зазначив, що наразі розробляється розклад громадського транспорту для того, щоб підвозити жителів міста до місць роботи і лікарень.

Варто звернути увагу на те, що в Києві зафіксували 2 нових випадки зараження коронавірусом. Таким чином, станом на 16 березня у країні є 7 підтверджених випадків захворювання на Covid-19. 16 березня глава держави Володимир Зеленський оприлюднив відеозвернення,  в якому закликав уряд посилити обмеження карантину через коронавірус.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Денис Шмигаль вирішив зробити важливе попередження усім громадянам України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?