Тома Генкса з дружиною виписали з лікарні - подружжя вилікувалося від коронавірусу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тома Генкса з дружиною виписали з лікарні - подружжя вилікувалося від коронавірусу

Тома Генкса з дружиною виписали з лікарні - подружжя вилікувалося від коронавірусу
Джерело:  online.ua

Легендарний голлівудський актор Том Генкс та його дружина Ріта Вілсон поділилися приємною новиною - вони, на щастя, одужали після коронавірусу. Подружжя до цього перебувало в австралійському шпиталі та наразі покинуло госпіталь, оскільки почувається набагато краще. Прекрасною звісткою з фанатами поділився їхній син Чет Генкс в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

За його словами, батьки почуваються значно краще після лікування, а їхньому життю нічого не загрожує. Також хлопець наголосив, що Том Генкс та Ріта Вілсон проведуть час на домашньому карантині. Оселиться подружжя у власному будинку в Австралії.

"Швидке відновлення моєї рідні, вони вже не у госпіталі. Звичайно, вони все ще перебувають на домашньому карантині, однак почуваються вже значно краще. Так що це полегшення", – зізнався син Тома Генкса.

Чет також звернувся до фанатів легендарного актора, які зчинили паніку після госпіталізації. У час пандемії коронавірусу хлопець порадив усім зберігати спокій, стежити за здоров'ям та дбати про себе і своїх рідних.

Варто зазначити, що коронавірус у 63-річного Тома Генкса та його дружини виявили 12 березня. Про це повідомив сам актор, який додав, що буде з дружиною Ритою перебувати у шпиталі стільки, скільки скажуть лікарі. Закохані відповідально поставилися до епідемії, тому Том та Рита додали, що будуть дотримуватись карантину, щоб не наражати на небезпеку інших.

Раніше  ONLINE.UA розповідав,  як інші країни дають відсіч коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?