Не більше 10 пасажирів: поліція перевірятиме весь транспорт під час карантину
Категорія
Україна
Дата публікації

Не більше 10 пасажирів: поліція перевірятиме весь транспорт під час карантину

Не більше 10 пасажирів: поліція перевірятиме весь транспорт під час карантину
Джерело:  online.ua

Представники Національної поліції перевірятимуть у Києві та Київській області, Дніпрі, Харкові, Одесі, Львові громадський транспорт на предмет дотримування карантинних обмежень через COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу правоохоронних органів.

За словами голови служби Ігоря Клименко, для перевірок організували мобільні групи. В інших регіонах слідкувати за перевезенням будуть патрульні.

Він нагадав про обмеження перевезень лише 10-ма пасажирами у салоні водночас. Це стосується автомобільного та залізничного транспорту.

"Тимчасові обмеження триватимуть до 3 квітня і проводяться виключно для того, аби попередити поширення небезпечної недуги. Поліцейські контролюватимуть виконання цих норм. При цьому наголошую: наше основне завдання – роз’яснити людям необхідність чіткого дотримання запроваджених алгоритмів. Ми працюватимемо не для того, щоби покарати, а для того – щоби попередити. Однак у випадку виявлення порушень діятимемо, як того вимагає закон", - пояснив Клименко.

Як повідомляв ONLINA.UA, на території Київської області від середи, 18 березня, ввели режим надзвичайної ситуації у зв’язку з пандемією коронавірусу COVID-19. Міська влада виступила з поясненнями щодо особливостей цього статусу, який не передбачає обмеження свободи українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?