Зеленський пояснив, коли пенсіонери отримають додаткову допомогу - звернення
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський пояснив, коли пенсіонери отримають додаткову допомогу - звернення

Зеленський пояснив, коли пенсіонери отримають додаткову допомогу - звернення
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив, що незабаром Кабінет міністрів підготує усі соціальні виплати, які обіцяли надати пенсіонерам з недостатньо високою пенсією. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на президентську пресслужбу.

За його словами, йдеться про додаткову допомогу на тлі всеукраїнського карантину.

"З 1 квітня 2020 року уряд буде готовий виплатити додаткову 1 тис. грн тим, хто має пенсію менше 5 тис. грн. А з 1 травня 2020 року буде проведено індексацію пенсій", - зазначив президент.

Він виступив зі спеціальним зверненням до українців ввечері у середу, 18 березня. Цей відеоролик став вже першим з часів введення жорстких обмежень через поширення COVID-19.

Про додаткову допомогу окремій категорії пенсіонерів державний лідер проінформував 16 березня. Також він закликав Міністерство фінансів почати переговори з Міжнародним валютним фондом з питання підтримки на тлі пандемії.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Києві місцева влада припускає відновлення роботи метрополітену, однак не у повному масштабі. Триває обговорення можливих заходів, які забезпечать функціонування підземки у такому форматі. Йдеться про підтримку руху потягів для працівників стратегічних підприємств — тих, від яких залежить нормальне життя столиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?