Світ збожеволів: Лукашенко відзначився новою скандальною заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

Світ збожеволів: Лукашенко відзначився новою скандальною заявою

Світ збожеволів: Лукашенко відзначився новою скандальною заявою
Джерело:  online.ua

Ситуація з коронавірусом в світі створена штучно, а закриття країнами кордонів через пандемію невиправдано. Про це заявив глава Білорусі Олександр Лукашенко на нараді з епідеміологічної ситуації. Білоруський лідер вважає, що світ збожеволів і занурився в черговий психоз через інфекцію, передає ONLINE.UA з посиланням на БЕЛТА.

"Не дивлячись на якусь критику з мого боку, я цей коронавірус називаю не інакше як психозом ... Коронавірус - черговий психоз, який комусь буде на руку, а кому-то і на шкоду", - вважає Лукашенко.

На думку Лукашенка, весь цивілізований світ зійшов з розуму через коронавірус, а політики вже почали використовувати ситуацію заради своїх інтересів. При цьому він підкреслив, що швидке поширення інфекції дозволило "струсити" білоруську систему охорони здоров'я, особливо вірусологів та епідеміологів.

Що стосується жорстких карантинних заходів, на які пішли більшість країн через загрозу поширення коронавіруса, то Лукашенко вважає їх дурістю. У цій дуристі він звинуватив і Росію, яка вирішила закрити кордон з Білоруссю.

"Дурість абсолютна і несусветна, і це вже підтверджується ... Але це їхня справа. Люди оцінять всі, що відбувається у нас з закриттям кордонів. Зараз у світі штучно створена ситуація, коли людина не може потрапити додому. Нам треба докласти всіх зусиль, щоб наші громадяни змогли повернутися в самий найближчий час", - заявив Лукашенко.

Слід зазначити, що на сьогоднішній день в Білорусі підтверджено 51 випадок зараження коронавірусом. П'ятьох інфікованих людей білоруським медикам вдалося вилікувати. Смертей від коронавируса в Білорусі не зафіксовано.

Нагадаємо, Росія кілька днів тому закрила кордон з Білоруссю через коронавірус. Лукашенко обурився таким заходам з боку Москви. Він порадив Росії "думати про наслідки" і відмовився закривати кордон у відповідь.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Лукашенко порадив білорусам лікуватися і захищатися від коронавіруса трактором і алкоголем. Він вважає, що поле і горілка всіх вилікує від інфекції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?