Довгоочікувані бої Усика та Ломаченка під загрозою зриву - усі деталі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Довгоочікувані бої Усика та Ломаченка під загрозою зриву - усі деталі

Довгоочікувані бої Усика та Ломаченка під загрозою зриву - усі деталі
Джерело:  online.ua

Українські боксери Олександр Усик та Василь Ломаченко ризикують втратити свої заплановані на травень бої. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяви промоутерів.

За словами очільника компанії Top Rank Боба Арума, Ломаченко повернувся на батьківщину через невизначений статус його двобою проти Теофімо Лопеса. Саме ця фірма виступає організатором події, яку хотіли провести 30 травня. Наразі його переносять, однак невідомо, на яку дату.

Також відомий промоутер Едді Хірн, який очолює Matchroom Boxing, пояснив — у Великій Британії, ймовірно, скасують усі вечори боксу, які планувалися на травень.

Саме цього місяця, 23 числа, повинні були зустрітися українець Усик та Дерек Чісора. Місцем їхнього бою повинна була б стати арена 02 у Лондоні.

За відомостями Хірна, боксерам надали можливі дати проведення боїв — на червень.

"Усі події, заплановані на травень, можуть бути зміщені прямо зараз, але ми сподіваємося, що цього не станеться, хоча і розуміємо, що ситуація постійно змінюється. Головне, так чи інакше, щоб кожен боєць отримав свою дату, до якої йому потрібно готуватися, тому що подібні події негативно відбиваються на спорті. Прямо зараз у всіх моїх бійців є нові, літні дати", - цитує промоутера видання Boxing Scene.

Як повідомляв ONLINE.UA, журнал світового рівня The Ring, який висвітлює боксерську тематик у, представив власний рейтинг спортсменів планети. Експерти визначала найкращих бійців незалежно від їхньої вагової категорії. У першу десятку вийшли українці Василь Ломаченко та Олександр Усик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?