Ми будемо представляти Україну на Євробаченні: Go_A відреагували на скасування конкурсу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ми будемо представляти Україну на Євробаченні: Go_A відреагували на скасування конкурсу

Ми будемо представляти Україну на Євробаченні: Go_A відреагували на скасування конкурсу
Джерело:  online.ua

Український гурт Go_A звернувся до українців у зв'язку зі скасуванням Євробачення 2020 через пандемію коронавіруса. Музиканти запевнили шанувальників, що незважаючи ні на що будуть представляти Україну на Євробаченні, але тільки вже в 2021 році. Організатори Нацвідбору в Україні вирішили не проводити відбір в наступному році, щоб учасники Go_A все ж змогли виступити на сцені головного вокального конкурсу в Європі, передає ONLINE.UA з посиланням на сторінку музичного колективу в соцмережах.

"Ми дуже вдячні кожному з вас за підтримку і шалені емоції, що ви нам подарували. За віру в себе і переможний дух. За те, що перевернули наш світ і стали вже такою близькою музичної сім'єю! Бережіть себе і рідних, стежте за здоров'ям! А коли ситуація стабілізується - обов'язково зустрінемося на концертах і фестивальних майданчиках ", - йдеться в зверненні Go_A до українців.

Нагадаємо, Україна ще в лютому визначилася з представником на Євробачення 2020. За результатами голосування на Нацвідборі, представляти Україну на Євробаченні 2020 повинен був гурт Go_A. Про український гурт Go_A відомо, що це електрофолк-група, що об'єднує в своїй творчості український автентичний вокал, сучасні танцювальні біти, африканські барабани і потужний гітарний драйв. До її складу входять чотири людини - вокалістка Катерина Павленко, мультиінструменталіст Тарас Шевченко, сопілкар Ігор Діденчук і гітарист Іван Григоряк.

Гурт Go_A існує з 2012 року. За цей час музиканти встигли взяти участь у багатьох міжнародних конкурсах і фестивалях. Слід зазначити, що музичний колектив працює без менеджера і продюсера - музиканти самостійно пробивають собі шлях в українському шоу-бізнесі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що напередодні організатори Євробачення-2020 прийняли остаточне рішення про скасування конкурсу через пандемію коронавіруса. Вони додали, що дуже пишаються тим, як Євробачення щороку об'єднує людей вже протягом 64 років, підкресливши, що відчувають чималий жаль через неможливість провести конкурс в травні 2020 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?