Ми рухаємося, як танк: у Харкові влада розсварилася через коронавірус
Категорія
Україна
Дата публікації

Ми рухаємося, як танк: у Харкові влада розсварилася через коронавірус

Ми рухаємося, як танк: у Харкові влада розсварилася через коронавірус
Джерело:  online.ua

Мер Харкова Геннадій Кернес накинувся із гучними звинуваченнями на губернатора Харківської області Олексія Кучера. Окрім того, він обізвав його "міллю", а себе разом з бізнесменом Олександром Ярославським – танком. Конфлікт політиків розгорівся на тлі загострення пандемії коронавірусу та спроб місцевої влади стабілізувати ситуації у своєму регіоні. Свої претензії мер Харкова озвучив в Telegram-каналі, передає ONLINE.UA.

"Я вважаю, якщо подивитися на наш тандем з Ярославським, то ми рухаємося, як танк. Якщо подивитися на Кучера, то він рухається, як міль, під'їдаючи щось незрозуміле...", - пише Геннадій Кернес.

На думку політика, новий молодий губернатор намагається показати, що він працює в зв'язці з великим бізнесом, роботодавцями, з мером Харкова.

"Так ось, ніяких відносин у нього немає ні з великим бізнесом, ні з роботодавцями, ні з мером. А ще у нього немає відносин з моїм другом Олександром Ярославським, який взяв на себе ініціативу створити антикризовий штаб, щоб ми всі, соціально-відповідальні харків'яни, зібралися разом і закрили позиції, які необхідні для боротьби з коронавірусом", - додав мер міста.

Варто зазначити, що раніше Геннадій Кернес розкритикував наказ Володимира Зеленського щодо закриття метрополітену. Мер Харкова назвав рішення глави держави не обґрунтованим, оскільки у Харкові поки не зафіксували жодного випадку захворювання коронавірусом. Президент різко відповів на слова мера Харкова. Він заявив, що кожен ймовірний випадок захворювання у Харкові – особиста відповідальність саме Кернеса.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, в Україні одна із столичних приватних клінік виявила коронавірус у чоловіка, який нещодавно повернувся з Швейцарії, проте чомусь про даний випадок лікарі не повідомили ані МОЗ, ані Центру громадського здоров’я.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?