Карантин у Києві - скільки порушників зловила поліція
Категорія
Україна
Дата публікації

Карантин у Києві - скільки порушників зловила поліція

Карантин у Києві - скільки порушників зловила поліція
Джерело:  online.ua

Національна поліція у Києві від моменту введення обмежень через поширення коронавірусу COVID-19 зафіксувала 49 порушень цього карантину. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на пресслужбу правоохоронних органів.

За офіційними даними, усі порушники стали фігурантами адміністративних протоколів.

"Під час таких відпрацювань поліцейські фіксують недотримання встановлених обмежень, більшість з яких — це порушення правил пасажирських перевезень, а також заклади торгівлі та громадського харчування, які не припинили свою діяльність", - пояснили у поліції.

Нагадаємо, штраф за відповідні порушення становить від однієї до двох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян — від 17 до 34 тисяч гривень. Для посадовців ці санкції сягають від двох до десяти тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 34 до 170 тисяч).

"У разі виявлення порушень умов карантину просимо громадян повідомляти на спецлінію 102 для негайного реагування", - закликала поліція.

Як повідомляв ONLINE.UA, на території Україні зареєстрували ще кілька нових випадків коронавірусної інфекції COVID-19. Офіційні дані наведені станом на 20:00 у п’ятницю, 20 березня. Загальна кількість сягнула 29. Безпосередньо у Києві — три випадки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?