Нові обмеження для магазинів та аптек - пояснення КМДА
Категорія
Україна
Дата публікації

Нові обмеження для магазинів та аптек - пояснення КМДА

Нові обмеження для магазинів та аптек - пояснення КМДА
Джерело:  online.ua

Столичний мер Віталій Кличко заявив, що у Києві наразі ввели нові правила для відвідування усіх магазинів та аптек. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його брифінг у понеділок, 23 березня.

За словами посадовця, ці правила передбачають певні обмеження.

"Так, у магазинах та аптеках запроваджуємо додаткові обмеження за кількістю відвідувачів. У приміщеннях має перебувати один покупець на 10 квадратних метрів площі магазину. Власники магазинів та аптек повинні дотримуватися цих обмежень. А також – забезпечити виконання всіх раніше запроваджених протиепідемічних заходів", - стверджував Кличко.

Мер пояснив, у звичайному режимі працює система постачання товарів та препаратів в усі торговельні заклади.

"Соціальні працівники міста продовжують роботу із забезпечення продуктами та іншими необхідними речами самотніх киян похилого віку та паліативних хворих", - додав він.

Нагадаємо, карантинні заходи чинні у столиці до 3 квітня. Влада зупинила метро та весь інший пасажирський транспорт.

Як повідомляв ONLINE.UA, від 12 березня в Україні введено карантин через загрозу поширення коронавірусу, під час якого влада закликає українців не виходити з дому. На цей період багато держустанов пригальмували роботу з населенням, але це не означає, що українці не можуть скористатися своїм правом  та отримати важливі послуги. Кабмін вже підписав постанову, якою затвердив перелік адміністративних послуг, які можна отримати онлайн, не виходячи з дому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?