У МОЗ пояснили, чи безпечно замовляти їжу онлайн
Категорія
Україна
Дата публікації

У МОЗ пояснили, чи безпечно замовляти їжу онлайн

У МОЗ пояснили, чи безпечно замовляти їжу онлайн
Джерело:  online.ua

У Міністерстві охорони здоров'я вважають, що замовляти продукти онлайн на тлі пандемії коронавірусу безпечно. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на брифінг головного санітарного лікаря Віктора Ляшка.

За його словами, замовлення через інтернет безпечно, оскільки магазини та заклади повинні дотримуватися жорстких правил роботи — незалежно від введення карантину.

"Процес приготування їжі, її упакування повинен відбуватися згідно з принципами, передбаченими у харчовій промисловості", - додав Ляшко.

На його думку, неможливо отримати інфекції через таке замовлення. В Україні продовжують працювати контрольні органи. Усі компанії, які займаються доставленням, несуть відповідальність за якість.

Нагадаємо, у березні на території країни ввели карантинні обмеження до 3 квітня у зв'язку з загрозою від COVID-19. У кількох містах, зокрема й у Києві, припинили рух пасажирського транспорту. Між містами та областями відсутнє сполучення автобусами, поїздами, літаками.

Станом на 23 березня в Україні підтвердили 73 випадки нового коронавірусу.

Як повідомляв ONLINE.UA, столичний мер Віталій Кличко заявив, що у Києві наразі ввели нові правила для відвідування усіх магазинів та аптек. За словами посадовця, ці правила передбачають певні обмеження. Серед них — допуск одного покупця на зону в 10 квадратних метрів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?