Путін хоче "впихнути" Україні дві області - експерт розкрив план Кремля
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін хоче "впихнути" Україні дві області - експерт розкрив план Кремля

Путін хоче "впихнути" Україні дві області - експерт розкрив план Кремля
Джерело:  NV

Політичний експерт та колишній головний редактор російського видання Newsweek Михайло Фішман звернув увагу українців на те, що команда президента РФ Володимира Путіна поки не має ні політичного, ні економічного інтересу до завершення війни на Сході України. За його словами, офіційна Москва вже давно адаптувалася до санкцій, які світові лідери ввели через агресію проти України. Фішман зауважив, що ще до недавнього часу не зважати на санкції дозволяли ціни на нафту. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "НВ".

"Та й при нинішньому падінні цін на нафту російський бюджет почувається доволі стабільно. Отже, і в Кремлі спокійні. Є певна стагнація, яка згодом перейде у депресію, але наразі немає ознак, що це турбує Володимира Путіна", - зазначає експерт.

Окрім того, він наголосив, що для Кремля досі цілі війни на Сході України. На думку Фішмана, мета не у самому конфлікті на території України, а у політичних бонусах, які він може дати Володимиру Путіну.

"Завдання в тому, щоб домогтися стратегічних цілей. Вони доволі очевидні і полягають в тому, що Донбас має бути інтегрований до складу України на умовах Кремля. Першочергова мета – впливати на українську зовнішню політику", – каже журналіст.

Михайло Фішман наголошує, що глава Кремля хоче "впихнути" Україні її ж дві області, але на своїх умовах. Головна мета його дій – щоб ті могли ветувати важливі зовнішньополітичні рішення України.

"Це стратегічна мета, яка була сформульована досить давно. Нині не помітно жодних ознак того, щоб вона змінювалася. Ось в чому сенс того, що відбувається на Донбасі. Мабуть, це зрозуміло і в Києві, і точно зрозуміло в Москві", - підкреслив експерт.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український політолог розповів про сплановану командою Володимира Путіна спецоперацію з метою зняття з Москви потужних економічних санкцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?