Це фантастика: стало відомо, як Ілон Маск рятує світ від коронавірусу
Категорія
Світ
Дата публікації

Це фантастика: стало відомо, як Ілон Маск рятує світ від коронавірусу

Це фантастика: стало відомо, як Ілон Маск рятує світ від коронавірусу
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий мільярдер, засновник компаній Tesla і SpaceX, винахідник Ілон Маск вирішив не стояти осторонь порятунку своїх співвітчизників від пандемії коронавірусу - він зважився на доволі щедрий вчинок. Бізнесмен неочікувано для всіх закупив у Китаї 1255 апаратів штучної вентиляції легень - він має намір абсолютно безкоштовно передати їх Каліфорнії (США). Своїми планами винахідник традиційно поділився з підписниками у Twitter, передає ONLINE.UA.

За словами Маска, він передасть апарати марок ResMed, Philips і Medtronic для тих, хто потребує такого безкоштовного вентилятора.

"Так, у Китаї була надлишкова пропозиція, тому ми придбали 1255 вентиляторів ResMed, Philips&Medtronic, затверджені FDA, у п’ятницю вночі та надіслали їх до Лос-Анджелеса. Якщо ви хочете встановити безкоштовний вентилятор, повідомте нас про це", - написав Ілон Маск.

Користувачі мережі емоційно відреагували на вчинок бізнесмена та не перестають дякувати йому в коментарях до твіту.

"Це просто фантастика!; Приємно, що Ілон Маск ніколи не забуває про простих людей; геній та герой нашого часу; ми зупинимо цю хворобу, якщо об'єднаємося і якщо з нами разом будуть боротися такі, як Ілон; я плачу - це вчинок справжнього супермена! Супермен - не вигадка, він живе серед нас", - коментують новину від Маска прості американці.

Варто звернути увагу на те, що раніше Ілон Маск розповів, що його компанія Tesla абсолютно готова розпочати виробництво апаратів штучної вентиляції легень, якщо буде їхня нестача в лікарнях.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Ілон Маск підкорив мережу своїми запальними танцями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?