Порушення карантину - які жорсткі штрафи ввели у Туреччині
Категорія
Світ
Дата публікації

Порушення карантину - які жорсткі штрафи ввели у Туреччині

Порушення карантину - які жорсткі штрафи ввели у Туреччині
Джерело:  Укрінформ

Турецький уряд вирішив ввести жорсткий штраф за порушення умов примусового карантину для осіб, які повернулися з-за кордону. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За наявними даними, порушники можуть отримати штраф у 3 150 турецьких лір, що приблизно дорівнюється 485 доларам США. Контролюють дотримання карантину правоохоронні органи.

"Перший штраф в країні за недотримання заходів карантину було виписано парі експатів у Коньї, які вийшли з дому попри заборону. Відповідно, штраф склав подвійну суму - 6 тисяч 300 турецьких лір", - інформує губернаторство згаданого міста.

Утім невідомо, з якої саме країни прибули майбутні порушники. Систему штрафів уже ввели по вій Туреччині. Аналогічні санкції очікують на людей старше 65 років, які мають хронічні захворювання та не дотримуються заборону на вихід. Їх забезпечують усім необхідним завдяки гарячій телефонній лінії.

Перш за все поліція перевіряє парки, спортивні майданчики, а також інші зони потенційного масового скупчення людей. Якщо порушник зважиться на другий вихід під час примусового карантину, його можуть ув'язнити на термін від двох місяців до року.

Загалом у країні зареєстрували 293 випадки коронавірусу. З них 7 - смертельні.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Міжнародному олімпійському комітеті вирішили скасувати проведення Олімпійських ігор у 2020 році на тлі поширення коронавірусу COVID-19. Передбачалося, що Токіо стане олімпійською столицею з 24 липня до 9 серпня. Попередньо Ігри відклали на один рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?