Важко в це повірити: зірка Гаррі Поттера здивувала фанатів самовідданим вчинком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Важко в це повірити: зірка Гаррі Поттера здивувала фанатів самовідданим вчинком

Важко в це повірити: зірка Гаррі Поттера здивувала фанатів самовідданим вчинком
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома голлівудська акторка Емма Вотсон, яка є зіркою фільмів "Гаррі Поттер", "Красуня і чудовисько", "Маленькі жінки", вирішила приєднатися до флешмобу #stayhome (залишайтеся вдома - ред.), який запустили в мережі через пандемію коронавірусу. Про це красуня розповіла шанувальникам у своєму Instagram, передає ONLINE.UA.

29-річна акторка оприлюднила в соцмережі світлину, на якій тримає плакат з написом "Я залишаюся вдома заради моєї бабусі, мами і найкращого друга". У своєму дописі Емма Вотсон наголосила, що її бабусі 70 років і вона входить у групу ризику, у її мами діабет першого типу, а кращий друг голлівудської зірки - медичний працівник. Окрім того, Емма поцікавилася у своїх фанатів, заради кого вони залишаються вдома.

Варто звернути увагу на те, що новий допис акторки за добу зібрав понад 4,5 мільйони лайків та десятки тисяч коментарів. Шанувальники Емми зазначають, що підтримують її рішення та розповідають, чому також вирішили самоізолюватися.

"Ти одна з найвідоміших зірок Голлівуду, але відмовляєшся від зйомок та гонорарів заради своїх рідних - важко в це повірити! Такий вчинок гідний поваги; Герміона завжди все робила правильно - Емма дуже схожа на неї; жаль, у світі немає такої магії, щоб зупинити цей вірус, однак чудово, що ми не здаємося - і головне, що ми всі разом; підтримую - ти все робиш правильно; я ізолювалася, тому що це реальний спосіб врятувати планету, коли просто лежиш на дивані та дивишся "Гаррі Поттера"; Емма, ти молодець!", - коментують рішення акторки її фанати в соціальних мережах.

Раніше  ONLINE.UA розповідав, що легендарний голлівудський актор Том Генкс та його дружина Ріта Вілсон поділилися приємною новиною —  вони одужали після коронавірусу. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?