Ф'юрі - Вайлдер: коли відбудеться третій бій
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ф'юрі - Вайлдер: коли відбудеться третій бій

Ф'юрі - Вайлдер: коли відбудеться третій бій
Джерело:  online.ua

Вже наступної осені може відбутися третій двобій між британським боксером Тайсоном Ф'юрі та американцем Деонтеєм Вайлдером. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані промоутерів.

За словами очільника компанії Top Rank Боб Арум, спочатку бій планували організувати вже влітку. Прийняти його повинен був "Медісон-Сквер-Гарден" у Нью-Йорку.

"Виторг з вхідних квитків наближається до 17 мільйонів доларів. Сто відсотків, що третій бій Ф'юрі і Вайлдера пройде в Америці. "Медісон-Сквер-Гарден" прекрасно підходить. До таких боїв у людей є апетит, чому не влаштувати це знову?" - розповів Арум WBN.

Також промоутер додав, технічно реванш стане можливим з липня. Утім, провести його у цей період неможливо через пандемію коронавірусу COVID-19.

На думку інсайдера Майка Коппінджера із The Athletic, третій бій проведуть 3 жовтня. Його організують у Лас-Вегасі.

Як повідомляв ONLINE.UA, боксер Тайсон Ф’юрі разом із братом Х’юї знову стали фігурантами нового розслідування, яке почало Британське антидопінгове агентство — UKAD. За відомостями журналістів, у справі з порушеннями з’явився інформатор — фермер Мартін Керфут. Він стверджує, що спортсмен запропонував йому 30 тисяч доларів за прикриття щодо допінгу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?