В Ухані знайшли першого хворого на COVID-19 - хто ця людина
Категорія
Світ
Дата публікації

В Ухані знайшли першого хворого на COVID-19 - хто ця людина

В Ухані знайшли першого хворого на COVID-19 - хто ця людина
Джерело:  online.ua

У китайському місті Ухань виявили першу пацієнтку з коронавірусом COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Sina.

За відомостями китайських журналістів, інфікованою виявилась продавчиня креветок з місцевого ринку. Вона звернулася до лікарів з підвищеною температурою ще 11 грудня. Звичайні ліки не допомогли їй, як раніше, тож їх знадобилася допомога.

Комітет з охорони здоров'я Уханя зазначає, станом на 31 грудня вже 27 осіб мали коронавірус. З них 24 мали зв'язок з ринком морепродуктів.

Першим хворим на COVID-19, який не мав відношення до цього об'єкту, став громадянин КНР Чен. Він звернувся до лікарні 16 грудня.

З'ясувалося, що чоловік мешкає за 30 кілометрів від ринку. Весь попередній місяць він їздив тільки на роботу й підозрював, що заразився у метро.

До того видання South China Morning Post проінформувало, що в Китаї перший випадок нового коронавірусу стався ще нібито 17 листопада. Хворий - 55-річний китаєць з провінції Хубей.

Як повідомляв ONLINE.UA, європейські лідери 26 березня проведуть термінову зустріч та детально обговорять так званий "план Маршалла". Очільник Європейської ради Шарль Мішель звернув увагу на те, що це пакет стимулів для боротьби з наслідками пандемії коронавірусу. За його словами, очільники країн-членів Євросоюзу влаштують відеоконференцію щодо ситуації з COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?