На Україну насувається арктичний фронт: в яких областях погіршиться погода
Категорія
Україна
Дата публікації

На Україну насувається арктичний фронт: в яких областях погіршиться погода

На Україну насувається арктичний фронт: в яких областях погіршиться погода
Джерело:  online.ua

У понеділок, 30 березня, Україну накриє атмосферний фронт, який принесе з собою похолодання. У багатьох областях країни знову встановляться нічні морози - температура повітря опуститься і в денний час. При цьому значних опадів не очікується. Точний прогноз погоди на початок наступного тижня повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

Значно похолоднішає 30 березня в Київській, Чернігівській, Житомирській, Рівненській, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій та Вінницькій областях. Там в понеділок вдень температура повітря опуститься ближче до нуля градусів. У Львові, Івано-Франківську та Ужгороді пройдуть опади у вигляді мокрого снігу.

У вівторок, 31 березня, на заході, в центрі і на півночі України встановляться нічні морози до -2 ...- 4°С. Днем буде сонячно, але прохолодно - +3 ... +6°С.

У середу, 1 квітня, похолодає на всій території України. Нічні заморозки залишаться на рівні -3 ...- 5°С, вдень повітря не буде прогріватися вище + 5°С. Істотних опадів не очікується.

Потепління в Україну повернеться з четверга, 2 квітня. При цьому синоптики б'ють на сполох через примхи весняної погоди. Вони попереджають, що чергове зниження температури може призвести до пошкодження та загибелі квітів і плодової зав'язі рано квітучих плодових культур: абрикоса, персика, вишні та ягідників.

Як раніше повідомляв ONLINE.UA, експерти з'ясували, чи впливає погода на рівень смертності від коронавіруса. Як виявилося, варіації в температурі і вологості дійсно досить сильно впливають на рівень летальності від інфекції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?