Краще померти стоячи: Лукашенко знову здивував дивною заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

Краще померти стоячи: Лукашенко знову здивував дивною заявою

Краще померти стоячи: Лукашенко знову здивував дивною заявою
Джерело:  online.ua

Поки весь світ підраховує жертв коронавірусної інфекції і бореться за якнайшвидшу появу вакцини від небезпечної хвороби, президент Білорусі Олександр Лукашенко продовжує ігнорувати загрозу. На цей раз білоруський лідер вирішив зіграти в хокей зі своєю президентською командою, а після матчу заявив, що краще померти стоячи, ніж на колінах. Такий фразою він пояснив, чому не дотримується рекомендованих обмежень, щоб уникнути зараження коронавірусом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на БЕЛТА.

"Тут немає вірусів ніяких! Я теж не бачу, що вони літають. Це холодильник, це найкраще здоров'я! Спорт, особливо лід, - кращі антивірусні ліки, справжнісінькі!" - заявив Лукашенко на слова журналістів про те, що президента Білорусі не може зупинити від виходу на лід навіть коронавірус.

Це не перше дивна заява Лукашенка про коронавірус. Раніше він говорячи про дефіцит круп під час пандемії пропонував жителям своєї країни відмінну альтернативу гречці - пшоняну кашу. Говорячи про способи боротьби з коронавірусом, Лукашенко рекомендував відвідувати суху сауну, відправлятися в поле для роботи на тракторі, а також радив не тільки руки дезінфікувати спиртом, але і регулярно приймати горілку всередину.

Слід зазначити, що Лукашенко також критикував Росію за закриті кордони в зв'язку з коронавірусом, так як це рішення негативно позначиться на економіці. Тоді білоруський глава запевняв, що в його країні зберігається спокійна і контрольована ситуація, а ось "Росія вся палає від коронавіруса".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Лукашенко відзначився новою скандальною заявою по коронавірусу. Він вважає, що ситуація з коронавірусом в світі створена штучно, а закриття країнами кордонів через пандемію невиправдано. На думку Лукашенка, через інфекцію світ занурився в психоз, який комусь буде на руку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?