Число хворих на коронавірус в Україні збільшилося - офіційні дані на вечір 28 березня
Категорія
Україна
Дата публікації

Число хворих на коронавірус в Україні збільшилося - офіційні дані на вечір 28 березня

Число хворих на коронавірус в Україні збільшилося - офіційні дані на вечір 28 березня
Джерело:  online.ua

В суботу, 28 березня, кількість хворих на коронавірус в Україні збільшилася - станом на 22:00 підтверджено 356 випадків зараження. За останню добу було виявлено 46 нових випадків. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Міністерства охорони здоров'я України.

Всього на сьогоднішній день зафіксовано 9 летальних випадків від COVID-19 в Україні. П'ятеро людей вже одужали - повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі. З початку року в вірусологічну референс-лабораторію Центру громадського здоров'я України надійшло 1966 підозр на коронавірус, 74 з них ще досліджуються.

Слід зазначити, що станом на вечір 28 березня кількість заражених коронавірусом в світі досягло 657 915 осіб. За сьогоднішній день в світі зафіксовано 61 603 нових випадки зараження коронавірусною інфекцією. Найбільше людей заражено в США - 120 076 осіб, в Італії - 92 472, в Іспанії - 72 335 людей. Від коронавіруса в світі померли вже майже 30,5 тисяч осіб, з яких 3091 випадок зараження закінчився летальним результатом сьогодні.

МОЗ нагадує, що карантин - це не канікули. Медики закликають українців обмежити контакти навіть з близькими людьми, тому що тільки таким чином можна зупинити поширення коронавірусної інфекції по країні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Верховна Рада готується розглянути невідкладний законопроєкт щодо лікування коронавіруса в Україні  - депутати пропонують дозволити медикам лікувати хворих незареєстрованими в Україні лікарськими засобами, які ефективні при коронавірусній інфекції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?