Такий варіант можливий: Аваков звернувся до українців з попередженням
Категорія
Україна
Дата публікації

Такий варіант можливий: Аваков звернувся до українців з попередженням

Такий варіант можливий: Аваков звернувся до українців з попередженням
Джерело:  online.ua

Зараз в Україні не будуть вводити надзвичайний стан і комендантську годину, але якщо ситуація з поширенням коронавіруса по країні буде загострюватися, то такий варіант можливий. З таким попередженням до українців звернувся глава МВС Арсен Аваков, який закликав громадян країни дотримуватися карантину. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу МВС.

Міністр підкреслив, що найбільший злочин зараз - це порушення карантину. Він привів у приклад низку європейських країн, які пішли на жорсткі заходи і обмежили пересування людей на вулицях, щоб стримувати поширення інфекції.

"Люди наражають на небезпеку не тільки себе, але і своїх рідних і оточуючих. Поки нам не потрібні надзвичайний стан або комендантська година, але карантин повинен бути максимально повним. Я хочу подякувати всім, хто дотримується карантинного режиму. Якщо доведеться ввести комендантську годину, як це вже зробили в ряді європейських країн, то доведеться вводити і надзвичайний стан", - підкреслив Аваков.

Важливо додати, що на ранок 29 березня кількість захворілих коронавірусом в світі досягає вже 664 235 людей. На першому місці по захворюваності знаходяться США - там підтверджено 123 774 випадки зараження. На другому місці Італія, яка лідирує серед усіх країн за смертністю від коронавіруса. В цій країні вже захворіли інфекцією 92472 людини, а померло 10 023 пацієнтів.

В Україні на сьогоднішній день кількість хворих на коронавірус збільшилася - станом на ранок 29 березня підтверджено 418 випадків зараження.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Аваков пропонує піти на екстраординарні кроки через коронавірус.  Міністр вважає, що держава повинна допомогти українцям на період карантину, так як вже через місяць у багатьох не буде вистачати коштів для підтримки себе і своєї сім'ї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?