В Україні від коронавіруса помер колишній топ-чиновник Київської ОДА - перші подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні від коронавіруса помер колишній топ-чиновник Київської ОДА - перші подробиці

В Україні від коронавіруса помер колишній топ-чиновник Київської ОДА - перші подробиці
Джерело:  online.ua

У неділю, 29 березня, помер Олег Міщенко - колишній заступник голови Київської ОДА, у якого тиждень тому діагностували коронавірус. Подробиці смерті Міщенко повідомив колишній перший заступник голови Київської ОДА Лев Парцхаладзе в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Сьогодні не стало Міщенко Олега Вікторовича, члена Ради директорів Конфедерації будівельників України. Він цілий тиждень боровся за життя. Але складна форма цукрового діабету і COVID-19 зробили своє. Давайте не недооцінювати цей вірус", - написав він.

Нагадаємо, Олег Міщенко займав посаду заступника голови Київської ОДА з питань житлово-комунального господарства і будівництва з 20 грудня 2016 по серпень 2017 року. До цього він працював в Державному управлінні справами в Києві, був заступником начальника Державної екологічної інспекції в Києві, радником голови патронатної служби Херсонської ОДА.

Важливо додати, що на ранок 29 березня в Україні було зафіксовано 418 підтверджених випадків зараження коронавірусом, 9 з яких закінчилися летально. Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко на щоденному брифінгу повідомив, що найбільше в Україні хворіють коронавірусною хворобою люди у віці 31-60 років. У числі хворих також є діти у віці до 10 років.

МОЗ закликає українців дотримуватися карантину і профілактичних заходів для захисту від зараження коронавірусом. Медики нагадують, що лікування від коронавіруса не існує, а у людей з супутніми захворюваннями, такими як цукровий діапет, гіпертонія і хвороби серця, інфекція протікає вкрай важко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що померло перше немовля від коронавіруса. Малюк у віці до року помер в лікарні Чикаго. Він став першим в світі немовлям, який помер від коронавірусної інфекції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?