На Філіппінах вибухнув літак з медиками на борту, всі загинули: моторошні фото і відео трагедії
Категорія
Події
Дата публікації

На Філіппінах вибухнув літак з медиками на борту, всі загинули: моторошні фото і відео трагедії

На Філіппінах вибухнув літак з медиками на борту, всі загинули: моторошні фото і відео трагедії
Джерело:  online.ua

У неділю, 29 березня, на Філіппінах в Міжнародному аеропорту Маніли імені Ніно Акіно на злітно-посадковій смузі вибухнув і загорівся літак Lion Air, який прямував з Маніли в Себу. На борту лайнера перебувало вісім осіб, серед яких було чотири члени екіпажу, два лікаря, медсестра і пацієнт з Канади, якого евакуювали на лікування до Японії. Всі вони загинули. Фото і відео з місця трагедії були опубліковані в мережі, передає ONLINE.UA.

У місцевому підрозділі Червоного Хреста повідомили, що літак, який розбився був зафрахтований Міністерством охорони здоров'я країни. Очевидці повідомляють, що літак загорівся на зльоті, його довго не могли загасити пожежники.

Місцева газета Manila Bulletin, з посиланням на слідчих, який прибули на місце авіакатастрофи, повідомляє, що причиною загоряння літака витік палива - перед вильотом літак був заправлений 4 тоннами пального. В управлінні Міжнародного аеропорту Маніли підтвердили, що серед пасажирів ніхто не вижив.

Нагадаємо, кілька днів тому на Філіппінах розбився вертоліт, в якому перебував начальник національної поліції Арчі Гамбоа. Його вдалося дістати з-під уламків - в результаті того, що сталося чоловік отримав лише невелику травму плеча. За даними поліції, вертоліт зазнав аварії на дорозі в житловому районі після того, як зачепив лінії електропередачі.

Раніше ONLINE.UA публікував відео вибуху літака МАУ в Ірані, який збили бойовою ракетою 8 січня. На борту знаходилися 168 пасажирів і 9 членів екіпажу - всі вони загинули.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?