Число хворих на коронавірус в Україні збільшилося - офіційні дані на вечір 29 березня
Категорія
Україна
Дата публікації

Число хворих на коронавірус в Україні збільшилося - офіційні дані на вечір 29 березня

Число хворих на коронавірус в Україні збільшилося - офіційні дані на вечір 29 березня
Джерело:  online.ua

У неділю, 29 березня кількість хворих на коронавірус в Україні збільшилася - станом на 22:00 підтверджено 475 випадків зараження. За сьогоднішній день виявлено 58 нових випадків. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Міністерства охорони здоров'я України.

Всього на сьогоднішній день зафіксовано 10 летальних випадків від COVID-19 в Україні. Шестеро людей вже одужали - повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в їх організмі. З початку року в вірусологічну референс-лабораторію Центру громадського здоров'я України надійшло 2264 підозр на коронавірус, 183 з них ще досліджуються.

Слід зазначити, що станом на вечір 29 березня кількість заражених коронавірусом в світі досягла 711 422 осіб. За сьогоднішній день в світі зафіксовано 48 340 нових випадки зараження коронавірусною інфекцією. Лідирують по захворюваності США - там вже підтверджено 135 899 випадків зараження. На другому місці Італія - 97 689 хворих, з яких померло вже майже 11 тисяч осіб. В Іспанії кількість хворих на коронавірус наближається до 80 тисяч. Тільки за сьогодні там померли 624 пацієнта.

МОЗ нагадує, що карантин - це не канікули. Медики закликають українців обмежити контакти навіть з близькими людьми, тому що тільки таким чином можна зупинити поширення коронавірусної інфекції по країні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні з 29 березня будуть по-новому лікувати від коронавіруса. МОЗ оновив стандарти, згідно з якими госпіталізувати тепер будуть тільки пацієнтів у важкому стані. Решта хворих будуть проходити лікування в домашніх умовах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?