Пандемія коронавірусу: яка ситуація в українській армії
Категорія
Україна
Дата публікації

Пандемія коронавірусу: яка ситуація в українській армії

Пандемія коронавірусу: яка ситуація в українській армії
Джерело:  online.ua

Жоден з українських військовослужбовців не інфікований коронавірусом COVID-19 станом на ранок у понеділок, 30 березня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу командування Медичних сил ЗСУ.

За офіційними даними, не підтверджено жодного випадку, однак існують підозри.

"На ізоляції (в тому числі самоізоляція) – 164 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі 4 доби – 55 осіб", - зазначило командування.

У Збройних силах закликали українців до дотримання усіх правил поведінки та гігієни в умовах пандемії коронавірусу.

Нагадаємо, наприкінці минулого тижня кількість військовослужбовців на ізоляції становила 145.

Поміж тим кількість випадків COVID-19 в Україні станом на 30 березня виросла до 480. Смертельних з них також побільшало - до 11.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Кабінеті міністрів підтримали ініціативу про посилення карантинного режиму на території України через поширення коронавірусу COVID-19. За даними Міністерства охорони здоров’я, саме від нього йшла відповідна ідея. Рішення ухвалили під час урядового засідання у неділю, 29 березня. У постанові йдеться про заходи з обмеження та запобігання COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?