Оце так: Настя Каменських підготувала фантастичний сюрприз для всіх українців
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Оце так: Настя Каменських підготувала фантастичний сюрприз для всіх українців

Оце так: Настя Каменських підготувала фантастичний сюрприз для всіх українців
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Насті Каменських ніколи не залишається осторонь найважливіших подій, які відбуваються в Україні та світі. Цього разу талановита NK вирішила потішити своїх фанатів та усіх українців, які наразі на карантині, неймовірним сюрпризом - красуня неочікувано для всіх презентувала веселий трек "La cuarentena - Карантин" та навіть встигла зняти домашній кліп. Шанувальники засипали співачку лайками та коментарями, зауваживши, що творчість Каменських завжди надихає та дає сили рухатися далі, передає ONLINE.UA.

Варто звернути увагу на те, що свою нову пісню виконавиця заспівала аж 5 мовами: українською, англійською, іспанською, російською та турецькою. Трек та кліп до нього артистка називає креативним музичним скетчем.

"Друзі, я розумію, що щораз складніше дотримуватися домашнього режиму, однак зараз це вкрай необхідно. Важливо берегти себе і своїх рідних і, звичайно, тримати позитивну хвилю", – прокоментувала свою нову роботу NK.

У веселому кліпі, який вже встиг розсмішити мережу, красуня одягнута у домашні костюми та позує у найзручніших домашніх локаціях в час карантину – на ліжку, м'ягких кріслах та на підлозі будинку. Однохвилинне відео, ймовірно, було зняте на мобільний пристрій.

NK – La cuarentena - Карантин: дивитись відео онлайн

"Круто ! Це неймовірно і буде в мене на повторі! Muchas gracias!; Оце так !; щоб ми робили, якби не наша Настя? Стільки років піднімає всім настрій та надихає нас; весело вам там на карантині; ця пісня про всіх нас; я дивилась "карантин з НК" відео закінчилось і мене перекинуло сюди. спочатку я незрозуміла, але потім поставила на повтор)))) так круто!!!; Holaaa me das un corazón por fis!!! Me encanta tu música, te sigo desde México!!; ось, що я буду дивитися цілий день - можливо, навіть до 24 квітня; Ми тебе обожнюємо!; жаль, що у цьому відео немає Потапа - це було б так мило", - коментують новий кліп Каменських фанати.

Варто звернути увагу на те, що відомий співак Потап та його дружина Настя Каменських старанно дотримуються умов карантину та сидять вдома.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Каменських відверто розповіла, як їм з чоловіком, репером Потапом, вдається підтримувати відносини, незважаючи на насичений графік, і що є запорукою успіху їхніх стосунків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?