Він просить: Трамп несподівано заявив про термінові переговори з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Він просить: Трамп несподівано заявив про термінові переговори з Путіним

Він просить: Трамп несподівано заявив про термінові переговори з Путіним
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп неочікувано для всіх заявив, що активно готується до телефонних переговорів з очільником Кремля Володимиром Путіним. За словами президента США, вони відбудуться уже ввечері 30 березня. Окрім того, Трамп частково розкрив теми майбутньої бесіди з російським колегою та наголосив, що, цілком ймовірно, вони будуть обговорювати зняття санкції з Росії. Про це глава Білого дому розповів в інтерв'ю телеканалу Fox News, передає ONLINE.UA.

Американський лідер підкреслив, що планує детально обговорити з Володимиром Путіни питання, пов'язані з цінами на нафту і з торгівлею. Також президент США очікує, що глава Кремля під час розмови підніме питання про скасування санкцій проти Росії.

"Він просить про це два роки", - зізнався Дональд Трамп.

Очільник Білого дому вкотре наголосив, що всі звинувачення в змові між його передвиборним штабом і Москвою перед виборами 2016 року в США не підтвердилися. Також Трамп додав, його політика щодо Кремля - жорсткіша, ніж у будь-якого іншого президента США.

Варто звернути увагу на те, що 26 березня відбувся саміт Великої двадцятки у форматі відеоконференції. Із заявою виступив глава РФ Володимир Путін. Очільник Кремля попросив ввести мораторій на санкції – ті, які стосуються торгівлі товарами першої необхідності, та коштів, які за ці товари сплачують. Свою позицію він пояснив тим, що наразі всім світовим лідерам необхідно боротися з з пандемією коронавірусу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що очільник МЗС Дмитро Кулеба подзвонив очільнику МЗС Данії Йеппу Кофоду та попередив свого колегу про маніпуляцію РФ пандемією коронавірусу заради зняття санкцій.  Він попроси владу ЄС не скасовувати санкції  проти Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?