Снайпер бойовиків убив українського бійця на Донбасі - шокуючі подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Снайпер бойовиків убив українського бійця на Донбасі - шокуючі подробиці

Снайпер бойовиків убив українського бійця на Донбасі - шокуючі подробиці
Джерело:  online.ua

Збройні Сили втратили одного бійця у зіткненнях на Донбасі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресцентр Операції Об'єднаних сил у Facebook.

За даними українського командування, російський агресор знову показав, як бажає нехтувати домовленостями й обстрілювати підконтрольну уряду територію.

"На жаль, сьогодні, 30 березня Україна втратила ще одного мужнього захисника. На одній із позиції, що на Донеччині, від ворожого снайперського вогню загинув військовослужбовець Збройних Сил України", - додав пресцентр.

Зазначається, що жоден удар агресора українські військовослужбовці не залишають без відповіді.

"Також, на Луганщині внаслідок ворожого обстрілу із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї осколкове поранення отримав один український захисник", - підкреслили в ООС.

Пораненого евакуювали до шпиталю. Лікарі описали його стан як задовільний.

Як повідомляв ONLINE.UA, збройні формування РФ знову розв’язали потужні бої на Донбасі. Противник, порушуючи всі домовленості режиму припинення вогню, випустив десятки мін з важкої артилерії, на що українські захисники дали адекватну відповідь. Штаб ООС назвав втрати бойовиків за останній тиждень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?