Неможливо не посміхнутися: розваги пінгвінів і морського лева в океанаріумі розвеселили мережу
Категорія
Світ
Дата публікації

Неможливо не посміхнутися: розваги пінгвінів і морського лева в океанаріумі розвеселили мережу

Неможливо не посміхнутися: розваги пінгвінів і морського лева в океанаріумі розвеселили мережу
Джерело:  online.ua

Океанаріум по всьому світу спорожніли через карантин по коронавірусу. Але їх співробітники продовжують влаштовувати екскурсії, тільки тепер тваринам. В Австралії по порожньому океанаріуму вже прогулявся морський лев, в Атланті - милі цуценя з притулку, а в Чикаго - смішні пінгвіни. Вони дуже зацікавилися морськими мешканцями і розвеселили мережу своєю реакцією на них, передає ONLINE.UA.

У австралійському місті Голд-Кост відвідувачем океанаріуму став морський лев на прізвисько Біррі-молодший. На ексукрсіі його супроводжувала співробітниця океанаріуму, яка показувала і розповідала Біррі-молодшому про інших морських мешканців. Від цікавого знайомства морський лев аж задоволено зааплодував ластами. Але на цьому його пригоди не закінчилися - в океанаріумі пообіцяли викласти і інші відео з прогулянки морського лева.

У чиказькому океанаріумі Шедда вільно розгулюють пінгвіни - для них період карантину надав прекрасний шанс побути хоч трохи на волі. Співробітники океанаріуму вирішили випустити пінгвінів в зали для відвідувачів, щоб завели собі нові знайомства з іншими морськими мешканцями.

А в океанаріум Атланти на екскурсії вирішили зводити кумедних цуценят з притулку на клички Одді і Кармел. Вони радісно прогулялися по коридорах, розглянули морських мешканців через скло, а після захоплюючої екскурсії цуценятам навіть вдалося подрімати.

Раніше ONLINE.UA публікував фото і відео незвичайної риби, яка пересувається на ногах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?