Гороскоп на 31 березня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 31 березня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 31 березня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

Обійми - це, мабуть, одна з найпалкіших форм прояву любові для Лева, бо ви відчуваєте себе у безпеці і близько до людини. Таке відчуття, що всі печалі пішли, і це одне з найбільш приголомшливих відчуттів в світі. багатьох жінок турбує питання: "Як утримати чоловіка?" Але жінки-Леви знають, що якщо хочеш бути справді щасливою - не варто жити з чоловіком, якого потрібно утримувати.

якщо Тельцям щось належить, значить воно тільки їх і більше нічиє. Не важливо людина це чи річ. Зате те, що Тельці вважають "своїм", вони люблять найбільше на світі. Тельці настільки вірні, що навіть коли переходять дорогу, не дивляться наліво ...

Скорпіони - це ті люди, яким вкрай необхідно знайти баланс між спокоєм і високим ступенем активності. приблизно 98% проблем Скорпіонів були б вирішені, якби вони заспокоїлися і перестали занадто поглиблено думати про ці проблеми. силою свого характеру Скорпіони зобов'язані тим, хто замість того, щоб протягнути їм руку, коли вони починали падати, ще й ставили підніжку. в кожному Скорпіоні живуть двоє людей: один спокійний і мовчазний, а другий з'являється, коли ображають першого. І ця зустріч для кривдників з дуже неприємних.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 31 березня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 31 марта 2020 року для Овнів

Загальный гороскоп для Овнів

Исчерпайте наявні можливості, перш, ніж шукати нові. В іншому випадку можете втратити і тих, що у вас були, і не одержати інших.

Кулінарний гороскоп для Овнів

Не їжте сьогодні на сніданок важкої їжі, це допоможе вам зберегти гарний настрій до кінця дня. Для більшої впевненості краще і зовсім обмежитися чашкою чаю з сухариком, за обідом наверстаете. Чим ближче до вечора, тим більше гастрономічних вольностей ви зможете собі дозволити. Якщо до п'ятої години пополудні м'ясо краще їсти пісне і не надто перчене, то пізніше копчена свиняча грудинка з перцем чилі, картопля і пиво не принесуть вам шкоди.

Любовний гороскоп для Овнів

Сьогодні вашій коханій людині буде непросто зрозуміти, що саме він повинен зробити для того, щоб вам з ним було добре, тепло і затишно. Тому він буде намагатися робити і так, і сяк, що спричинить за собою безліч преобиднейших помилок з його боку і кілька розладів з вашою.

Гороскоп здоров'я для Овнів

Овнам слід дотримуватися обережності при заняттях спортом, оскільки зараз підвищується ризик ударів та розтягнень. Було б краще займатися під наглядом досвідченого тренера.

Бізнес-гороскоп для Овнів

Якщо вже ви вирішите сьогодні зайнятися роботою, вам доведеться сконцентрувати всю свою увагу на якійсь одній справі. Не варто хапатися одразу за кілька проектів або брати на себе занадто багато доручень. Ви все одно не впораєтеся з усім якісно. Краще зробити менше, та краще.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 31 марта 2020 року для Телеців

Бізнес-гороскоп для Тельців

Сьогодні ви будете надто прискіпливі і до себе, і до оточуючих вас людям. Декому таке ваша поведінка не сподобається, навіть якщо ви будете цілком праві у всіх зауваженнях, що йому зробите. Будьте більш ввічливі, акуратніше підбирайте слова, якщо хочете зробити комусь зауваження. А краще — взагалі не приставайте.

Кулінарний гороскоп для Тельців

Сьогодні рекомендується дати своєму натруженному шлунку відпочинок. Не їжте важкої їжі і гострого. Спробуйте хоч один день харчуватися правильно - з ранку не бутерброди, а каша, на обід - перше, друге, третє, і не забудьте про компоті. А вечеря взагалі слід віддати ворогові. Ну і все в такому дусі. Ще б позайматися спортом - але це з іншого гороскопу.

Загальный гороскоп для Тельців

Завжди простіше повірити, що все буде зроблено в найкращому вигляді, ніж намагатися проконтролювати процес самому. Тим не менш, сьогодні краще не покладатися на чиїсь запевнення і постаратися зробити все особисто.

Гороскоп здоров'я для Тельців

В цей день Тельцям може знадобитися додаткове джерело енергії, оскільки ваш життєвий тонус, швидше за все, буде невисокий. Не забувайте про збалансоване харчування і про достатні фізичні навантаження.

Любовний гороскоп для Тельців

Сьогодні ви всерйоз задумаєтеся про те, кого ж з люблячих вас людей ви любите більше і чи є серед них той, відносини з яким можна назвати дійсно Любов'ю в повному сенсі цього слова. Мабуть, остаточний дати відповідь ви так і не зможете, але хоч трохи просунетеся вперед в напрямку Істини.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 31 марта 2020 року для Близнюків

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Сьогодні ваша робота не дасть про себе забути, навіть якщо ви прикладете всі зусилля для того, щоб досягти зворотного ефекту. Постарайтеся розквитатися з нею як можна швидше, щоб вона не дуже відволікали вас від процесу насолоди життям або хоча б не засмучувала сильно.

Гороскоп здоров'я для Близнюків

Нині Близнюкам слід поберегти вашу печінку, тому сьогодні ніякого алкоголю. Також слід на деякий час відмовитися від сильнодіючих ліків, за умови, звичайно, що вони вам не життєво необхідні.

Любовний гороскоп для Близнюків

Якщо у вас удома з вашої легкої руки оселився нільський крокодил або невелика змійка довжиною в два метри, то саме в цей день вони можуть проявити легке занепокоєння, высовывая з клітки свої милі добродушні мордочки. Але сьогодні, поспішаємо вас порадувати, вам ніщо не загрожує - вони просто хочуть трохи уваги з вашого боку! Діти, до речі, захочуть того ж.

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Сьогодні вам не варто розпорошуватися ні в чому, навіть у їжі. Краще з'їсти побільше чогось одного, ніж спробувати масу страв, відщипуючи від усього потроху. Це, зрозуміло, не означає, що м'ясо вам доведеться їсти без гарніру, а першого страви можна замовляти зовсім - просто не варто поєднувати рибу з м'ясом або птахом, а також захоплюватися різними закусками і соусами.

Загальный гороскоп для Близнюків

Час у вас сьогодні буде, а ось думки, як би його потолковее провести можуть виявитися в дефіциті. Користуючись ж чужими порадами будьте готові до несподіваних сюрпризів.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 31 марта 2020 року для Раків

Гороскоп здоров'я для Раків

В цей день вам варто було б попрацювати над тонусом м'язів, ймовірно, що сидячий спосіб життя не самим кращим чином позначається на вашій фізичній підготовці. Тому зараз намагайтеся більше рухатися!

Бізнес-гороскоп для Раків

Про що б не йшла мова, нічого не відкладайте на потім, намагайтеся все зробити як можна швидше і розібратися з уже розпочатими справами, адже зовсім скоро вашою компанією зацікавляться західні інвестори, а отже, на підході велике замовлення, на якому і ви сконцентруєтеся.

Загальный гороскоп для Раків

Ситуація, в якій ви перебуваєте, загрожує раптовою зміною обставин, з усіма витікаючими звідси неприємними наслідками. Будьте готові до змін.

Любовний гороскоп для Раків

Сьогодні ви з вашим коханою людиною будете нагадувати оточуючим чотирирічних дітей, яких вихователька дитячого садка до їх превеликий щастя нарешті залишила без нагляду. Втім, дошколятам у вас вчитися і вчитися витівок, проказам і заразливим сміхом.

Кулінарний гороскоп для Раків

Основний мотив цього дня - очікування. Можливо, ви затеете щось, що потребує тривалого приготування, а може бути - просто попадеться особливо спортивна курка.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 31 марта 2020 року для Левів

Кулінарний гороскоп для Левів

Сьогоднішній день буде пов'язаний з великою витратою енергії. Бог знає (зірки замовчують), чи вдасться вам знайти їй гідне застосування, але от подбати про заповнення втрат доведеться неодмінно. З фруктів вам рекомендовані банани і фініки, з овочів - картопля та бобові. І зрозуміло, м'ясо. Добре б не дуже пісної свинини, смаженої або у вигляді шашлику.

Загальный гороскоп для Левів

Сьогодні ви не станете засмучуватися з приводу поганих новин. Ви встанете і постараєтеся зробити все, щоб з'явилися хороші. І вам це вдасться.

Бізнес-гороскоп для Левів

Доведеться вам сьогодні зосередитися на складанні сімейного бюджету, тому що останнім часом ваші витрати помітно зросли, чого не можна сказати про доходи. Сядьте і раціонально прорахуйте всі можливі ситуації, що вимагають найближчим часом від вас фінансових вкладень.

Любовний гороскоп для Левів

В цей день ваша задача – розохотити вашого улюбленого людини, викликати в ньому спортивну злість, змусити на хвилі рассерженности і незадоволення нинішньою ситуацією в чомусь кардинально змінити себе, причому явно в кращу сторону. Тільки не перестарайтеся: стан сказу йому явно ні до чого.

Гороскоп здоров'я для Левів

Сьогодні вам варто звернути прискіплива увага на те, що саме у вас болить і чому. Зробіть все можливе для того, щоб довести своєму організму, що хворіти їй зараз зовсім ні до чого!

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 31 марта 2020 року для Дів

Кулінарний гороскоп для Дів

Сьогодні актуально буде що-небудь мариноване. Покопатися на стелажі з банками осінніх заготовок. Як, нічого немає або не дозволяють відкрити до настання якого-небудь свята? Тоді доведеться замовити який-небудь їжі в кафе або ресторані. Головне, не забути попросити подати в комплекті каперси.

Бізнес-гороскоп для Дів

Сьогодні у вас досить важкий і напружений день. Швидше за все, вас зроблять відповідальним за ще одну дуже важливу справу, так що вам доведеться придумувати, як вам половчее викрутитися, щоб встигнути зробити і це теж. Не відволікайтеся на дрібниці, і ви напевно з усім впораєтеся.

Любовний гороскоп для Дів

Проявіть по відношенню до вашій половинці побільше ніжності і любові. Їй це зараз ой як потрібно. Так і у вас буде глобальна потреба поділитися з ким-небудь розпирає вас добрими почуттями. Так поділіться ними з вашим коханою людиною, він буде вам вдячний.

Загальный гороскоп для Дів

Позбавтеся від того непотребу, який навіює вам неприємні спогади. Можливо, ви навіть отримаєте деяку прибуток, якщо не полінуйтеся донести його до лахмітника.

Гороскоп здоров'я для Дів

У цей день не варто підвищувати голос на кого б то не було. В кращому випадку - зірвете голос, в гіршому, зіпсуєте відносини, в самому огидному - зробите і те, і інше. І заради чого?

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 31 марта 2020 року для Терезів

Любовний гороскоп для Терезів

Сьогодні вам дуже знадобиться підтримка вашого улюбленого людини, причому як моральна, так і фізична. Тобто без нього вам досить важко буде прийняти важливе рішення і вийти з автобуса, причому невідомо, що викликає найбільшу складність. Тому нехай він весь час буде поряд! Так, на всякий випадок.

Загальный гороскоп для Терезів

Сьогодні ви, можливо, відчуєте себе рабом ваших планів, які складаються з урахуванням однієї лише необхідності, а аж ніяк не бажань. Марно мучитеся, вам ніхто не заважає внести в свій розклад відповідні зміни.

Бізнес-гороскоп для Терезів

Сьогодні ви просто сама прискіпливість. Може бути, це пов'язано зі стійким бажанням упорядкувати ваше життя? У будь-якому випадку в цей день ви будете мати великий вплив на оточуючих. Але не варто занадто проявляти характер, інакше ризикуєте нажити собі ворогів, а це вам, поза всяким сумнівом, не потрібно.

Гороскоп здоров'я для Терезів

Нині ваше перевтома дасть про себе знати. Зосередитися на якійсь важливій справі і зібратися з думками буде для вас сьогодні досить важкувато. Вам просто потрібна перепочинок, дозвольте собі відпочити.

Кулінарний гороскоп для Терезів

Кулінарний прогноз на цей день стосується більше тієї локшини, що розвішується по вухах, а не розкладається по тарілках. Ймовірно, ваше ораторське мистецтво затьмарить всі інші ваші якості, і внаслідок цього, ваші співрозмовники навряд чи звернуть увагу на те, що їдять. Це досить зручно, якщо ви плануєте приймати гостей у себе, але не варто зовсім манкірувати обов'язками гостинного господаря - в кінці кінців, адже вам теж доведеться їсти те, що буде подано до столу.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 31 марта 2020 року для Скорпіонів

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Обстежтеся у всіх можливих лікарів, виписавши повний список медичних спеціальностей з якого-небудь довідника. Потім зверніться до нетрадиційної медицини і покажіться десятку знахарів та екстрасенсів. Потім, для повної впевненості в тому, що ви нічого не втратили, повторіть обидва ці етапи, але із залученням конкуруючих організацій. Так, і сьогодні - а ви що думали?

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Рибний день - це такий день, коли хочеться з'їсти який-небудь морепродукт. Причому в його якості може виступати практично все, що завгодно. Від чорної ікри і шашлик з осетрини до кільки в томатному соусі або снетков. Але сьогодні снєтки підуть погано, навіть під пиво. Так що, якщо вирішите присвятити частину свого дорогоцінного обіднього часу рибам, краще почніть з хорошою юшки.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні вас все буде дратувати, від чого неминуче постраждають ваші відносини з колегами і партнерами. Єдиний шанс уникнути неприємних наслідків - усамітнитися десь з книгою або комп'ютером, відключеним від мережі.

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Ваш сьогоднішній день буде сумний і безрадісний, тому вам варто підготуватися до цього заздалегідь і вашого улюбленого людини до цього підготувати. Нехай він не дивується вашим стрімким перепадів настрою і періодичним зривів на крик. І ви постарайтеся стримуватися.

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні на кінчику вашого мови весь час щось буде крутитися. Настійно рекомендується це щось ковтнути, в іншому випадку ви ризикуєте зіткнутися з важкопередбачувані, але малоприємними наслідками.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 31 марта 2020 року для Стрільців

Гороскоп здоров'я для Стрільців

Сьогодні вам варто берегти ваші очі, тому зірки рекомендували б вам якомога менше часу проводити біля комп'ютера, за читанням в темряві і перед екраном телевізора. Давайте очам відпочинок – хоча б на п'ять хвилин раз на півгодини.

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Якщо останнім часом ви відчуваєте фінансові труднощі, то сьогодні все вирішиться якнайкраще. Старі боржники, нарешті, згадають, що займали у вас, а на роботі з'явиться можливість заробити додаткових коштів. Тільки тримайте себе в руках, щоб не витратити це на якусь дурницю!

Загальный гороскоп для Стрільців

Сьогодні ви будете дивним чином в останній момент уникати неприємностей, в таких ситуаціях, коли вони будуть здаватися вже абсолютно неминучими. Удача благоволить вам.

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Не робіть з їжі культу. Без сумнівів, вкрай важливо, де і чим харчуватися, однак, якщо вам раптом не вдасться виконати намічений на цей день гастрономічний план (а таке цілком ймовірно сьогодні), це не повинно бути причиною для засмучення. Вас напевно чекають нові перспективи і свіжі рішення. Віддайтеся на волю випадку - і ви не пошкодуєте про скоєне, якщо, звичайно, не станете приймати вже зовсім ризикованих рішень. Шаверму біля станції метро їсти не варто.

Любовний гороскоп для Стрільців

Сьогодні ваш улюблений чоловік буде вкрай рухомим і цим будемо дуже вам нагадувати ртуть. Ні на секунду не зможе він сісти спокійно, і вам доведеться постійно за ним бігти, де-то його ловити і навіщо-то наздоганяти. «Вона як метеор промайне і пропадає, навіть рок-н-рол за нею не встигає», – співала колись група «Секрет» про вашій половинці.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 31 марта 2020 року для Козерогів

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Сьогодні вам буде властиво занадто багато роздумувати над досить простими речами. І вашим нервам від цих дій аж ніяк не стане краще. Постарайтеся діяти швидко і рішуче.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Сьогодні на вашому столі неодмінно повинна хоч раз за день побувати якась випічка. Булка або хліб не підійдуть, переважні пироги з начинкою, кулеб'яка, розтягаї, ватрушка, на худий кінець - солодкі здобні булочки. День також сприятливий і для поїдання інших виробів з тіста, не выпечных, а смажених або варених - пельменів, чебуреків.

Загальный гороскоп для Козерогів

Не намагайтеся діяти відповідно до голосу розуму - довіртеся дрімаючої в глибині вашої свідомості стародавніми інстинктами. Тільки врахуйте, що з правилами дорожнього руху вони не знайомі.

Любовний гороскоп для Козерогів

Чудовий день для спільного підведення підсумків. Знайдіть сьогодні годину або два на те, щоб сісти поруч затишно і обговорити, що зроблено, що не зроблено і що ще належить зробити або не зробити. Постарайтеся бути максимально чесними і відвертими, це допоможе зробити правильні висновки.

Бізнес-гороскоп для Козерогів

В цей день зірки не рекомендують вам надавати якесь особливе значення словами старших — як за віком, так і за посадою. Напевно вони десь в чомусь помиляються, а авторитарність заважає їм це усвідомити. Вам, втім, теж зовсім не обов'язково про це говорити — тільки проблем на свою голову наживете.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 31 марта 2020 року для Водоліїв

Любовний гороскоп для Водоліїв

Не пропустіть унікальний шанс! У цей день серед ваших друзів і людей, яких ви знаєте трохи більше тисячі років, ви можете розгледіти людину, призначеного вам вашу другу половинку! Головне – не помилитися, не прийняти бажане за дійсне і не пройти повз щастя!

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

В цей день Водоліїв можуть очікувати приємні зміни у своєму самопочутті, тому вам залишається тільки похвалити себе за правильно проведені лікувальні заходи і за свою завзятість. Ще зовсім трохи, і ви будете почувати себе абсолютно здоровими!

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Нині склад вашого меню повинен бути продиктований, насамперед, міркуваннями турботи про ваше здоров'я. Вибирайте виключно корисну їжу, уникати жирного, гострого, перченого, пряного, солоного і смаженого. Може здатися, що це залишає у вашому розпорядженні тільки молочні каші - аж ніяк, скажімо, свіжу рибу, запечену, ви цілком можете собі дозволити. В якості гарніру хороший буде бурий рис.

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Сьогодні вам не доведеться приховувати що-небудь від ваших рідних та близьких, оскільки ніяка витік інформації не зможе пошкодити ні вам, ні дорогим вам людям, ні вашій справі. Так, про вашу трудову діяльність ви теж можете розповісти в цей день абсолютно всі.

Загальный гороскоп для Водоліїв

Сьогоднішній день принесе вам якісь зміни, точніше, можливість що-небудь змінити. Подібною можливістю гріх не скористатися.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 31 марта 2020 року для Риб

Любовний гороскоп для Риб

В цей день вашому коханому захочеться чогось домогтися швидко, легко, без особливих зусиль. Якщо ви йому не поясніть самі, що таким чином у нього нічого не вийде. Йому доведеться зіткнутися з глобальним розчаруванням, яке приведе його в депресію, від якої відкачувати його доведеться знову ж таки вам.

Бізнес-гороскоп для Риб

Сьогодні вам буде дуже важко уникнути непорозумінь із начальством. Ви будете наполягати на тому, що маєте право не лише на працю, а й на відпочинок, а воно буде дотримуватися думки абсолютно протилежного. Втім, може статися і так, що ролями ви помінялися.

Гороскоп здоров'я для Риб

Сьогодні зірки настійно рекомендують Рибам згадати про те, що в цьому світі існує така чудова рослина, як часник, який є кращим ліками від досить великої кількості бід, починаючи з простудних захворювань, закінчуючи вампірами. Правда, і з новими знайомствами теж не складеться.

Кулінарний гороскоп для Риб

Пошарте по своєму холодильнику. Цілком може бути, що там зовсім випадково завалялося щось досить смачне, тільки й чекає, щоб його скоріше з'їли (поки воно не встигло зіпсуватися). Не завалялося? Тоді терміново беріть ноги в руки і вирушайте.. Куди? Насправді, це зовсім неважливо. Головне, щоб там не встигли все з'їсти.

Загальный гороскоп для Риб

Сьогодні, пробуючи себе у чомусь новому, будьте максимально чесні в оцінці власних можливостей. Це допоможе вам уникнути маси неприємностей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?