Принц Гаррі та Меган Маркл розірвали останній зв'язок з королівською родиною
Категорія
Світ
Дата публікації

Принц Гаррі та Меган Маркл розірвали останній зв'язок з королівською родиною

Принц Гаррі та Меган Маркл розірвали останній зв'язок з королівською родиною
Джерело:  online.ua

Принц Гаррі та Меган Маркл більше не мають повноважень представників королівської родини — подружжя склало їх з 31 березня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на публікацію пари в Instagram.

У прощальному дописі вони висловили подяку тим, хто їх підтримував.

"Як ми всі відчуваємо, світ зараз здається надзвичайно тендітним. Проте ми впевнені, що у кожної людини є потенціал і можливість змінити ситуацію — як це видно зараз у всьому світі, у наших сім'ях, наших спільнотах і на передовій — разом ми можемо підтримати одне одного... Дякуємо спільноті за підтримку, натхнення і загальне прагнення зробити світ кращим. Ми з нетерпінням чекаємо на швидке возз’єднання з вами", - оголосили Гаррі та Меган.

За словами речника подружжя, сайт SussexRoyal та офіційні акаунти в соціальних мережах не оновлюватимуть. Вони планують надалі підтримувати благодійні проєкти.

Відомо, що подружжя матиме у майбутньому герцогські титули. Принц Гаррі буде й надалі в черзі на британський престол. Він у ній — шостий, а їхній син Арчі — сьомий.

Як повідомляв ONLINE.UA, принц Гаррі та Меган Маркл, які відмовилися від королівських обов’язків і переїхали жити в Канаду, раптово повертаються в Лондон. Про це їх попросила королева Єлизавета II. Герцог і герцогиня Сассекські останній раз візьмуть участь в офіційному заході в якості членів королівської сім’ї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?