Як зберегти ідеальну фігуру в будь-якому віці - секрети голлівудської зірки Мішель Пфайффер
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Як зберегти ідеальну фігуру в будь-якому віці - секрети голлівудської зірки Мішель Пфайффер

Як зберегти ідеальну фігуру в будь-якому віці - секрети голлівудської зірки Мішель Пфайффер
Джерело:  online.ua

Голлівудська зірка Мішель Пфайффер звикла дивувати своїх фанатів не тільки неймовірним акторським талантом, а й бездоганною фігурою, якій заздрять мільйони жінок у всьому світі. 61-річна красуня доводить усім, що ідеальної спортивної форми можна досягнути у будь-якому віці. Окрім того, Мішель не приховує секретів молодості від простих людей – вона ділиться з фанатами найдієвішими методами боротьби за вічну красу та фізичну привабливість, розповідає ONLINE.UA.

Що важливо розуміти, Мішель Пфайффер має генетичну схильність до повноти, тому їй доводиться виділяти на догляд за собою більше часу, ніж багатьом із нас.Красуня не лукавить і зізнається, що в молодості буквально морила себе голодом, однак тепер все змінилося, оскільки акторка знайшла універсальні секрети краси та ідеальної фігури.

Активний спосіб життя для бездоганної фігури

Пфайфер ніколи не любила фітнес та фізичні вправи, однак зараз вона стежить за тим, аби щодня бути активною. І мовиться не про якісь виснажливі тренування.

  • Кілька кілометрів ходьби у день;

  • Трішки йоги чи пілатесу або прогулянка на велосипеді.

За словами акторки, такі дрібниці, якщо вони регулярні, дійсно здатні допомогти залишатися здоровим.

Правильне харчування - це завжди праивльне рішення

Ще декілька років тому Мішель обрала шлях вегана. Вона відверто зізналася, що ніколи не відчувала особливих докорів сумління через споживання їжі тваринного походження, однак консультації із дієтологами та фахівцями переконали красуня, що веганство найкращий шлях до здоров'я та хорошого вигляду у її віці. Акторка нагадує усім, що веганство безумовно має позитивні вплив на організм людини, проте також може спровокувати багато проблем. Пфайффер рекомендує усім порадитися із експертами в галузі дієтології та правильно харчування і лише потім, якщо все впорядку, ставати веганом. Також красуня нагадує, що збалансоване харчування - це завжди правильний вибір. Багато овочів, фруктів та достатня кількість білка зроблять вас не тільки здоровою людиною, а й, звичайно, фізично привабливою.

Палеодієти як спосіб залишатися в ідеальній формі

Мішель Пфайффер, яка не припиняє шукати найдієвіші способи зберегти струнку фігуру, нещодавно відмовилася від веганства і подалася у інший бік. Тепер красуня практикує палеодієти. За її словами, харчуватися потрібно так, як це робили люди у час палеоліту, тобто доступними тоді продуктами. Мовиться про м'ясо, рибу, птицю, яйця, гриби, овочі, фрукти і горіхи. Натомість під табу потрапляє усе, що стало продуктом аграрної революції, – борошно, бобові, цукор, молочні продукти.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  західні дієтологи назвали продукти, які допомагають позбутися від жиру на животі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?