Коронавірус наблизився до Путіна: заразився лікар, який бесідував з президентом
Категорія
Світ
Дата публікації

Коронавірус наблизився до Путіна: заразився лікар, який бесідував з президентом

Коронавірус наблизився до Путіна: заразився лікар, який бесідував з президентом
Джерело:  online.ua

Нещодавно президент РФ Володимир Путін відвідав лікарню №40 у Комунарці, в Новій Москві. У вівторок, 31 березня, головний лікар закладу Денис Проценко зізнався, що заразився коронавірусом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські медіа та соціальні мережі.

Свій діагноз лікар підтвердив на власній сторінці у Facebook. За його словами, він добре почувається — самоізолювався у своєму кабінеті та сподівається, що за місяць "імунітет зробить свою справу".

Путін відвідав згадану лікарню 24 березня. Він спілкувався з Проценко, який вводив його у справи закладу. Ця будівля — одна з перших стала госпіталізувати осіб з діагнозом COVID-19.

На оприлюднених Кремлем світлинах видно президента РФ, головного лікаря, мера Москви Сергія Собяніна, прессекретаря лідера РФ Дмитра Пєскова. Останній на питання журналістів відповів, що Путін регулярно проходить тести на новий коронавірус.

"Все нормально", - зазначив речник.

Станом на 31 березня в Росії зареєстрували понад дві тисячі хворих.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Володимир Зеленський у вівторок, 31 березня, провів селекторну нараду, під час якої обговорив розподіл 100 тисяч корейських тест-систем для виявлення COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?