Нарешті це сталося - Apple приголомшила світ новою розробкою
Категорія
Технології
Дата публікації

Нарешті це сталося - Apple приголомшила світ новою розробкою

Нарешті це сталося - Apple приголомшила світ новою розробкою
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома компанія Apple, яка не втомлюється дивувати світ своїми унікальнами винаходами, вирішила приєднатися до порятунку планети від пандемії коронавірусу та за короткий проміжок часу розробила свій власний тест для визначення ймовірності зараження вірусом COVID-19. Варто звернути увагу на те, що його вже можна знайти на офіційному сайті корпорації. Предстаники Apple наголошують, що в результаті проходження тесту система озвучує рекомендації - негайно дзвонити лікарю, ізолюватись тощо - їх не можна у жодному разі ігнорувати, якщо ви хочете врятувати своє життя та життя оточуючих. Окрім того, вказано, що даний тест розробили спільно із Центром з контролю та профілактики захворювань в США (CDC). Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт компанії.

В Apple нагадують: навіть якщо у вас є симптоми коронавірусу - більшість легких симптомів можна лікувати вдома. Головне в цьому випадку самоізолюватись. Даний тест допоможе визначити наскільки серйозні у вас симптоми та чи варто відразу лягати в лікарню. На основі цих даних лікар вже вирішить, чи потрібно вам здавати додаткові аналізи.

Варто звернути увагу на те, що перед проходженням самого тесту, розробники рекомендують одразу ж дзвонити 911 (актуальне для США, в Україні можна телефонувати за номером 103 для виклику швидкої допомоги), якщо у вас є який-небудь з цих симптомів:

  • Постійний біль у грудях або тиск

  • Вам важко дихати

  • Сильне запаморочення, яке не проходить

  • Невиразна мова.

Якщо навіть згаданих симптомів немає, то користувача питають його вік, а також інші симптоми, які можуть свідчити про ураження вірусом: лихоманка, біль у тілі, кашель тощо. Окрім того, людина повинна повідомити про наявність серйозних хронічних захворювань, як цукровий діабет, астма, ниркова недостатність, цироз печінки, що може загострити перебіг хвороби. Тільки після чітких відповідей користувача система запропонує подальші кроки - самоізоляція, соціальне віддалення тощо.

В мережі на цю новину відреагували доволі позитивно.

"Це нарешті сталося - я вже втратив надію, але ви все таки це зробили; правильно! треба рятувати світ; це класне рішення - велика повага до вашої роботи; надіюся, ви все зробили якісно - не підведіть", - коментують звістку від компанії користувачі мережі.

 Як повідомляв раніше ONLINE.UA, глава держави Володимир  Зеленський звернувся до влади Китаю  з проханням надати Україні додаткову допомогу: необхідні тест-системи, медичне обладнання та лікарські засоби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?