Бойовики вдарили ракетою по ЗСУ - українські бійці зразу ж помстилися ворогу
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики вдарили ракетою по ЗСУ - українські бійці зразу ж помстилися ворогу

Бойовики вдарили ракетою по ЗСУ  - українські бійці зразу ж помстилися ворогу
Джерело:  online.ua

Ситуація на Сході України продовжує ускладнюватися через постійні провокації проросійських сил та регулярні атаки, які ворог здійснює на українських воїнів. Так, 31 березня на Донбасі двоє бійців ЗСУ зазнали поранень, в результаті чергового обстрілу з боку окупантів. Штаб Об’єднаних сил зазначає, що інцидент трапився на Луганському напрямку, однак, де конкретно - поки не відповідає, передає ONLINE.UA.

Українські воїни розповідають, що поранених з допомогою евакуаційної техніки оперативно доправили до військово-медичного закладу - їм уже надали належну медичну допомогу.

Варто звернути увагу на те, що наші бійці вже встигли жорстко помститися ворогу за поранених побратимів.

"Такі дії російських окупантів безкарними не залишилися – вогнем у відповідь військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил подавили ворожу активність. На свої агресивні дії противник й надалі отримуватиме адекватну й невідворотну відповідь з боку українських захисників", - наголошують в штабі ООС.

Додатковою інформацією поділився журналіст Юрій Бутусов. Згідно з його даними, обстріл стався приблизно о 16:30 під Новотошківським. Тут проросійські сили застосували протитанкову керовану ракету. Вона влучила у вантажівку ЗСУ. Варто зазначити, що Бутусову відомо лише про одного пораненого українського військового.

Також відомо, що 31 березня поблизу Катеринівки, що також на Луганщині, під час виконання бойових завдань один воїн ЗСУ підірвався на протипіхотній міні. Протягом 30 березня окупанти 18 разів обстріляли українські позиції. В результаті обстрілів ворога один військовий ЗСУ загинув, троє зазнали поранень і ще один отримав бойове ураження.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, проросійські сили на Донбасі підсилюють передові позиції артилерійськими та мінометними підрозділами, а також розрахунками протитанкових ракетних комплексів. В Міноборони детально розповіли, що відбувається.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?