Німеччина закликала не жартувати 1 квітня про коронавірус: у чому причина
Категорія
Світ
Дата публікації

Німеччина закликала не жартувати 1 квітня про коронавірус: у чому причина

Німеччина закликала не жартувати 1 квітня про коронавірус: у чому причина
Джерело:  online.ua

У міністерстві охорони здоров'я Німеччині закликали людей не жартувати у так званий День дурня, 1 квітня, про пандемію нового коронавірусу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційну заяву відомстві.

На думку німецьких посадовців, жарти й містифікації погано впливатимуть на поширення правдивих даних щодо COVID-19.

"У нинішній ситуації 1 квітня просимо вас обійтися без вигаданих історій на тему коронавірусу. Це зведе до мінімуму ризик того, що боротьба з вірусом ускладниться через невірну інформації на цю тему", - інформує Берлін.

Нагадаємо, станом на вечір у вівторок, 31 березня, у світі виявили понад 823 тисячі випадків нового коронавірусу. Смертельних з них — понад 40 тисяч.

На території Німеччини зареєстрували 68 180 загалом. З них 682 летальних. Ще 15 824 людини одужали після ураження інфекцією. Попри велику кількість хворих у країні зафіксували низьку смертність, особливо у порівнянні з Італією та Іспанією.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков озвучив важливе попередженням для всіх українців. Чиновник наголосив, що карантин в Україні може тривати 2 місяці. За його словами, це мінімальний термін, до якого вдаються країни Євросоюзу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?