Пережив "іспанку", світові війни та переміг коронавірус - історія 101-річного дідуся вразила світ
Категорія
Світ
Дата публікації

Пережив "іспанку", світові війни та переміг коронавірус - історія 101-річного дідуся вразила світ

Пережив "іспанку", світові війни та переміг коронавірус - історія 101-річного дідуся вразила світ
Джерело:  online.ua

На тлі загострення всезагальної паніки через пандемію коронавірусу все важче зберігати спокій та надію на краще майбутнє. Та вірити завжди потрібно, оскільки саме віра в свої сили та незламність може врятувати життя будь-якої людини - цю тезу підтверджує історія нескоренного 101-річного дідуся з Італії. Містер П. (саме так його величають в мережі, оскільки справжнє ім'я чоловіка не називають журналісти) нагадав усій планеті, що чудеса справді існують - дідусь став одним з тих, хто зміг здолати коронавірус в "європейському епіцентрі" COVID-19 - Італії. Медики не приховують, що вважають одуження містера П. справжнім дивом. Історія про 101-річного дідуся уже облетіла всі світові медіа, передає ONLINE.UA з посиланням на ReminiToday.

Заступниця мера італійського курортного міста на Адріатиці Ріміні Глорія Лісі розповідає, що довгожитель був госпіталізований в місцеву лікарню минулого тижня з позитивним результатом аналізу на коронавірус.

"Сьогодні вранці мені повідомили маленьку новину: пан П. з Ріміні з позитивним результатом на COVID-19 був виписаний з лікарні Ріміні-Інфермі та повернувся додому до своєї сім'ї", - наголосила Глорія Лісі.

Вона таокж підтвердила дані, що сеньйор П. з Ріміні народився в 1919 році, в розпал іншої трагічної світової пандемії. Як відомо, в останні місяці Першої світової війни Європа зіткнулася з наймасовішою пандемією грипу за всю історію людства, як за кількістю заражень, так і по числу померлих - "іспанка" в 1918-1919 роках забрала життя майже 42 мільйони осіб, що складає 2,8 % населення планети.

За словами чиновниці, чоловік за своє довге життя зіткнувся з великими труднощами, пережив дві світові війни та дві пандемії. Незламний 101-річний дідусь нагадав усій планеті, що ніколи не можна здаватися і потрібно боротися за своє життя, щоб там не було.

"Він бачив все: голод, біль, прогрес, кризу та відродження. Подолавши 100-річний рубіж, доля поставила перед ним цей новий виклик, невидимий і страшний одночасно.... Надія на майбутнє всіх нас в тілі людини старшої за сто років, коли сумні хроніки цих тижнів механічно щодня розповідають про вірус, який вирує насамперед серед літніх людей. І він зробив це. Сеньйор П. зробив це. Сім'я привела його додому вчора ввечері. Щоб навчити нас, що навіть у 101 років майбутнє не визначено", - написала заступниця мера.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ілон Маск закупив у Китаї 1255 апаратів штучної вентиляції легень  — він має намір абсолютно безкоштовно передати їх Каліфорнії (США). Саме так відомий підприємець вирішив допомогти людям у боротьбі з пандемією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?